01.07.2024
Prezentare sparkling la petrecerea perfecte.md! Unde poți găsi rochii demne de a fi purtate pe covorul roșu - VIDEO

Rochii spectaculoase și unice. Nicoleta Artin și-a prezentat noua colecție de rochii în cadrul petrecerii perfecte.md. Despre ce este vorba, dar și ce modele, culori și stiluri putem găsi în showroom, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Cele mai impresionante creații din ultima colecție a designerului Nicoleta Artin au fost prezentate la petrecerea perfecte.md. „Aici găsiți ținutele de vis, ținutele care le doriți pentru evenimente. Creăm cele mai dificile, cele mai spectaculoase rochițe pentru evenimente de seară, sau pentru oricare alt eveniment în care doriți să ieșiți în evidență. Fiecare doamnă, domnișoară, cu siguranță va atrage toate privirile cu ținutele noastre, deoarece ne străduim să fie cât mai frumoase, cât mai feminine”, a spus Nicoleta Artin, creatoarea de modă Artin Dress.

Nicoleta Artin este foarte atentă și ține cont de dorințele clientelor, astfel încât la final să obțină o ținută unică. „Pasiunea mea sunt stofele. De la ele mă inspir, îmi imaginez ce a-și putea face din ele. Noi importăm stofe din Italia, din Franța, din Orientul Mijlociu. Avem rochii de seară la care putem lucra o lună deoarece sunt cu aplicații de pietre, sunt cusute manual. La rochiile de mireasă putem lucra și două luni. Preferăm ca clinții să-și facă o programare”, a menționat designer-ul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…”

Showroom-ul oferă o varietate mare de ținute, iar consultanții vă vor ajuta să alegeți rochia potrivită pentru orice tip de siluetă. „Este un showroom al nostru unde lucrează o mică echipă... Ajustarea o oferim cadou”, a notat creatoarea de modă Artin Dress.

Cea mai importantă misiune au avut-o modelele care au defilat pe podium. „Rochiile sunt fenomenale, sunt made in Moldova. Am plăcerea să port o piesă atât de extraordinară”, a menționat Dumitrița Rusu, model.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să admire 15 cele mai spectaculoase rochii create de Nicoleta Artin. „A fost o experiență frumoasă, veselă pot să spun. M-am simțit mireasă fără mire. Am fost plăcut surprinsă de creații. Nu îmi place să defilez, dar am acceptat pentru că vreau să susțin producția autohtonă și oamenii de la noi”, a explicat Katy Rain, interpretă.

5 zodii cărora nu le place să li se spună ce să facă

„Mă simt foarte încrezătoare”, a spus Anastasia Iuzic, model.

Neobișnuite, fine și elegante. Așa pot fi descrise creațiile tinerei creatoare, Nicoleta Artin.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie