20.08.2022
Un popular manelist roman a pus ochii pe moldoveanca Andreea Bostanica! Video-ul publicat de acesta a strans aproape un milion de vizualizari in timp record - VIDEO

Jador este unul dintre cei mai actuali si solicitati interpreti ai momentului din Romania. Recent, acesta a inregistrat un video pe TikTok, in care apare si interpreta Andreea Bostanica.

Asadar, artistul in varsta de 27 de ani a inregistrat un videoclip pe melodia Criminal, cantata de Emil Gabriel. 

Jador, umilit de o prezentatoare TV. Ce raspuns instant i-a dat el apoi.  Imaginile s-au viralizat pe TikTok - IMPACT

In video apare poza Andreei Bostanica, iar Jador nu se intimideaza sa fredoneze versurile melodiei: „Fata asta are fundul criminal...”, a precizat el, astfel dandu-le de inteles internautilor faptul ca corpul zvelt al Andreei este una dintre pasiunile sale.

In doar cateva ore, video-ul a acumulat peste 800.000 de vizualizari si circa 63.000 de aprecieri, iar internautii s-au grabit sa comenteze: „Te-am piedut si pe tine../ Ai asteptat pana a facut 18/ E doar o iluzie..”, au scris ei. 

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Irina Rimes, detalii nestiute despre trecutul ei: „Am avut depresia emigrantului”

O nunta - 9 tinute! Vezi cum au aratat toate outfit-urile pe care le-a imbracat Marinela Bezer in cea mai importanta zi din viata sa - FOTO

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie