20.08.2022
Irina Rimes, detalii nestiute despre trecutul ei: „Am avut depresia emigrantului”

Irina Rimes traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Se bucura de un succes rasunator, are o multime de fani care o sustin, iar din punct de vedere personal toate s-au asezat la locul lor. Ca in cazul multor vedete care au pornit de jos, si Irina Rimes a traversat momente dificile, insa pana la urma si-a gasit puterea sa treaca mai departe. Iata ce dezvaluiri a facut despre mutarea in Romania, acum 10 ani.

Irina Rimes se numara printre putinele vedete de la noi din tara care nu ocolesc subiectele sensibile si care, bineinteles, aleg sa vorbeasca deschis chiar si despre cele mai sumbre momente din viata lor. 

Nu il mai tine ascuns! Irina Rimes si iubitul din Franta, primele  fotografii de cuplu. „

Declaratia surprinzatoare facuta de Deliric, dupa 2 ani de relatie cu Inna: „Nu imi place sa fac public treaba asta, dar...”

In urma cu 10 ani, frumoasa cantareata, originara din Republica Moldova, s-a mutat la noi in tara, la Bucuresti, iar adaptarea nu a fost deloc usoara. Chiar si asa, cu timpul, solista si-a facut curaj si a aratat intregii lumi cat de talentata este, cucerind astfel inimile tuturor.

„Nu pot nega ca, la inceput, mi-a fost mai greu. Cu timpul, m-am obisnuit. Am avut momente si in care pot spune ca am avut depresia emigrantului, insa, din fericire, am reusit sa trec repede peste. Pentru asta am sa le multumesc colegilor mei moldoveni, care au fost alaturi de mine si m-au sustinut.

Cu timpul, bineinteles ca mi-am facut prieteni noi in industrie si totul a devenit din ce in ce mai familiar. Nu am avut niciodata complexe din cauza accentului, caci pana si in ziua de astazi el nu a avut de suferit. Am dobandit un vocabular mai bogat in limba romana, la schimb, si, in general, am vazut si am simtit doar evolutie”, a povestit Irina Rimes intr-un interviu pentru VIVA!

Irina Rimes - N-avem timp | Official Video - YouTube

Irina Rimes: „Si greselile isi au rostul lor”

Nu mai este un secret faptul ca artista a suferit, la un moment dat, din dragoste, insa recunoaste ca din greselile pe care le-a facut a invatat foarte multe, devenind astfel „suma experientelor” ei.

„Si greselile isi au rostul lor, ele te formeaza, te fac ceea ce esti astazi, te fac sa vezi viata asa cum o vezi acum. Iar intr-un final, devii suma experientelor pe care le ai de-a lungul vietii si, din punctul meu de vedere, tot ce poti sa faci este sa te bucuri, nu sa regreti”, a mai povestit artista pentru sursa citata anterior.

Articole din aceeasi categorie