21.11.2023
Un nou membru in familia Trump! Ivanka a dat vestea, fericita - FOTO

Fiica lui Donald Trump a prezentat fanilor din online cel mai nou membru al familiei. Si da, nu este vorba de vreun bebelus, ci de un blanos, cum poate multi ati ghicit.

S-a marit familia Trump. Ivanka a facut anuntul, fericita! In weekend, ea a impartasit cateva fotografii cu noul membru adorabil al familiei ei: Simba, un caine de salvare din Alabama, care se alatura unui hamster si altui caine. Gestul este unul laudabil, mai ales avand in vedere ca patrupedul a fost salvat.

Iata ce mesaj a transmis Ivanka Trump: „Acum doua saptamani l-am adus acasa pe metisul nostru inimos si caraghios Simba, o corcitura intre labrador si ciobanesc german de la Adapostul cainilor mari. Acest mic razboinic era abandonat cand a fost gasit pe o autostrada din Alabama. Simba li se alatura lui Winter si Chester, un alt prieten blanos pe care l-am luat recent in familie. Bun venit acasa, Simba!”.

Imaginile cu animalutele familiei sunt adorabile.

O moldoveanca a aparut pe coperta revistei „Maxim Australia”! Cum a pozat modelul - FOTO

A spus DA! Cum a fost ceruta in casatorie Olga Verbitchi: „Sunt alaturi de marea mea iubire” - FOTO/VIDEO

Postarea este alcatuita din mai multe imagini, inclusiv Simba pozand alaturi de Ivanka, sotul ei, Jared Kushner si copiii lor Arabella, Theodore si Joseph.

In fotografii se observa cu ochiul liber cat de fericiti sunt in compania animalutelor. Este laudabil de fiecare data cand o persoana celebra vorbeste despre salvarea animalutelor din adaposturi.

Cand esti doritor de un animalut nou, este minunat sa dai o sansa celor in situatii grele. Mult mai bine decat sa cumperi un suflet de la magazin.

Intr-o casa unde sunt copii mai ales, salvarea unui catelus sau a unei pisicute este o lectie de viata.

Ivanka Trump a implinit 42 de ani la sfarsitul lunii octombrie. Ea a distribuit intr-o postare imagini de familie realizate la petrecerea sa, unde a chefuit cu prietenii si familia la resedinta noua din Miami, recent renovata.

Proprietatea este situata pe insula Indian Creek din Miami, un cartier cunoscut pentru casele sale de lux si pentru faptul ca acolo isi au sediul celebritati precum Tom Brady, Jeff Bezos si Lauren Sanchez.

Articole din aceeasi categorie