21.11.2023
O moldoveanca a aparut pe coperta revistei „Maxim Australia”! Cum a pozat modelul - FOTO

Modelul originar din Republica Moldova, Elena Matei a obtinut un nou succes. Aceasta apare pe coperta revistei „Maxim Australia”, editia din luna decembrie 2023.

Moldoveanca s-a impartasit cu bucuria ei in mediu online, acolo unde a aratat cum a pozat pentru coperta.

Pentru sedinta foto, Matei a ales sa poarte un top gri, dar si o pereche de blugi. „Omggggg! Multumesc mult @maxim_aus. Numarul din decembrie...”, a mentionat Elena sub fotografie.

Momentul cand printesa Diana i-a prins pe Charles si Camilla impreuna: „Nu ma trata ca pe o...”

„Wow, o printesa foarte frumoasa”, „Felicitari fata frumoasa si talentata”, „Felicitari, draga mea”, i-au scris internautii modelului.

Elena Matei este nascuta in Republica Moldova. Mama ei este rusoaica, iar tatal moldovean. A fost descoperita ca model initial la Bucuresti, Romania, in anul 2012. Matei activeaza ca model pentru diverse campanii si editoriale din intreaga lume, dar si pentru publicatii de renume precum Harper's Bazaar, Elle, Marie Claire, QP si Ocean Drive. Elena a aparut pe coperta revistelor Harper's Bazaar Vietnam, Harper's Bazaar Greece, Elle Greece, Haunted Magazine, Rumors, QP si Acqualina. In 2017, a fost invitata la preselectiile pentru Sports Illustrated Swimsuit Edition. De asemenea, a lucrat pentru Raw Spirit, Guess Jeans si Victoria's Secret.

Bat clopote de nunta? Dan Ionita: „Am achitat avansul, dar...” - VIDEO

Elena apare in albumul de fotografii „Angels” a renumitului fotograf pentru Victoria’s Secret, Russell James, alaturi de supermodelele Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Adriana Lima, Gigi Hadid, Cindy Crawford si Rihanna.

Articole din aceeasi categorie