21.02.2023
Un nou inceput! Luciana Spinu, in asteptarea celui de-al doilea copil. Dezvaluiri emotionante, la prima sa aparitie TV cu burtica de gravida: „Eu simt si cred ca tot ce se intampla in viata mea, a noastra, este datorita lui” - VIDEO

Acum doi ani a trait cel mai ingrozitor episod din viata sa, si-a pierdut sotul rapus de COVID-19. Iar acum, Luciana Spinu isi deschide larg inima spre un nou inceput. Interpreta este in asteptarea celui de-al doilea sau copil, iar dezvaluirile au fost facute in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

In cadrul emisiunii, Luciana a mentionat ca in perioada in care a murit sotul ei, interpretul Dorin Ieseanu, a trait cele mai negre momente din viata sa: „Atunci cand tu deschizi ochii si nu simti viata si nu vezi altceva decat acea umbra si acel apus neasteptat, simteam ca nu traiesc, dar exist. Dar pentru fericirea copilului meu am ales sa lupt”.

Cristiano Ronaldo si-a luat familia si a plecat definitiv din "Suita Regeasca" de 300.000€ pe luna din Riyadh

Inainte ca Dorin sa se stinga din viata, cei doi isi mai doreau un copil. „Isi dorea sa aiba companie in casa. Il incurajam si vizualizam momentul. Era foarte incantat. Viata este foarte imprevizibila”.

Totodata, interpreta a dezvaluit ca exista o putere de Sus care iti da semne: „Eu simt si cred ca tot ce se intampla in viata mea, este datorita lui. Eu cred in continuare ca el are grija sa fim noi in siguranta, i-a luat ceva timp ca sa caute pentru noi ce este bun, compatibil, sa nu ne simtim singuri si abandonati. Nu-i placea sa ma vada plangand. El cu siguranta „munceste” isi face treaba printre ingeri pentru noi. Ca se poate de trecut peste gura lumii, de iubit in continuare”.

Ceruta in casatorie chiar de ziua ei! Luptatoarea Anastasia Nichita a spus „DA” - la inaltime. Surpriza a fost una ca in povesti. Vezi momentul emotionant - FOTO/VIDEO

Ce tine de critica de pe retele de socializare, Luciana a zis ca: „Oamenii iti numara zilele, cat a trecut, dar nu-ti numara noptile, lacrimile, suferintele. Nimeni nu ti-a incaltat pantofi ca vada cum e, nimeni din cei care critica nu a fost alaturi de noi. Ei nu accepta ca Luciana Spinu are o relatie, o familie. Oamenii nu sunt obisnuiti sa vada ca cineva se ridica si reinvie din cenusa. Atunci cand il vede cu spatele mai drept si lupta prin iubire, zambet, e gata sa arunce toate pietrele”.

Articole din aceeasi categorie