30.09.2023
Un jucator de fotbal australian si-a cerut in casatorie iubita bolnava de cancer in stadiul 4. Cum a reactionat ea - FOTO

Kellie Gardner si Jeremy Finlayson, ambii in varsta de 27 de ani, traiesc o frumoasa poveste de dragoste, confirmata cu un juramant de credinta. Ea este bolnava de cancer, dar asta nu l-a oprit pe el sa o ceara de sotie. „Pana cand moartea ne va desparti”, i-a spus.

Cancerul de gradul 4 este considerat, adesea, terminal. Totusi, Jeremy Finlayson, un jucator de fotbal australian care evolueaza la echipa Port Adelaide, si-a incurajat iubita ca lupte pentru viata ei si relatia lor cerand-o de sotie. Cei doi au impreuna o fetita de 19 luni, un motiv intemeiat sa vada partea plina a paharului.

Kellie Gardner a dezvaluit ca si-a dorit enorm sa imbrace rochia de mireasa, dar nu oricum, ci cat mai repede posibil, pana nu-si va pierde tot parul.

„Voiam sa ma marit cat mai am par, fiindca am inceput sa-l pierd”, a marturisit tanara pentru The Adviser, conform Daily Mail.

Cum arata in prezent si cu ce se ocupa fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana - FOTO

Killie a fost diagnosticata cu cancer la varsta de 25 de ani, cu trei luni inainte sa o nasca pe Sophia. A facut chimioterapie, radioterapie si o serie de operatii, pentru a scapa de afectiune. Insa, in ianuarie 2023, a primit vestea ca boala a avansat grav.

Atunci, Jeremy Finlayson a decis ca doar o bucurie precum casatoria ar putea-o pune din nou „pe sine”.

Emotionant! Jennifer Garner a incaltat un nevoias cu sosete si pantofii ei - FOTO

Cei doi au avut parte de o ceremonie restransa, la care au participat doar cativa apropiati si fiica lor de 19 luni. Dupa ce au facut schimb de juraminte, Jeremy si Killie au distribuit pe retelele sociale vestea ca au inceput o noua viata impreuna.

Articole din aceeasi categorie