30.09.2023
Cum arata in prezent si cu ce se ocupa fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana - FOTO

Multi ani la rand, Ileana Lazariuc (41 de ani) a fost in atentia presei datorita relatiei cu jucatorul profesionist de tenis, Ion Ion Tiriac. Dupa ce au divortat, fosta nora a miliardarului roman a intrat intr-un con de umbra. Iata cu ce se ocupa in prezent frumoasa moldoveanca.

Elena Criganuta, cunoscuta in spatiul public drept Ileana Lazariuc, s-a nascut pe 12 aprilie 1982, la Bacioi, Republica Moldova. Este fata celebrei cantarete Anastasia Lazariuc si a lui Gheorghe Criganuta. Vedeta a debutat ca model la varsta de 15 ani, de-a lungul carierei sale cochetand atat cu muzica, cat si cu actoria.

Mai trebuie precizat ca a fost cantareata in trupa „Trinity” si a jucat in mai multe filme, mama sa insuflandu-i aceste pasiuni.

In ceea ce priveste viata sa privata, Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac, fiul omului de afaceri Ion Tiriac, s-au casatorit in vara anului 2009, oficializandu-si relatia pe care o aveau deja de mai bine de sapte ani. S-au cununat in mare secret la un schit de langa Calarasi (Romania) si, la scurt timp dupa nunta, s-au mutat in capitala franceza Paris, unde nu au stat prea mult.

Dupa 17 ani de relatie din care au rezultat doi baieti, Alexandru (7 martie 2008) si Nicholas Noah (19 iunie 2009), Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au ales sa se desparta. Cu toate ca au semnat actele in 2017, abia in octombrie 2019 s-a aflat de divortul lor.

Cum a ajuns tatal Deliei Matache sa se calugareasca: „Am fost ateu pana la 40 de ani”. Ion Matache s-a intors la familie dupa 18 ani - FOTO

„Din dorinta de a reduce la tacere zvonurile, am decis impreuna sa anuntam oficial faptul ca am divortat acum 2 ani. Nu exista secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre si am dorit aceasta perioada de liniste si discretie atat pentru noi, dar in special pentru copiii nostri fara sa intervina alte speculatii si scenarii fabricate. Desi nimic nu s-a schimbat cu privire la cat de mult ne iubim, vom ramane in continuare cei mai buni prieteni, suntem si vom fi o familie unita si parintii a doi copii minunati. Vietile noastre vor ramane in continuare private si aceasta este singura noastra declaratie in legatura cu acest subiect. Va multumim pentru intelegere”, au declarat, la acea vreme, Tiriac Jr. si Ileana Lazariuc.

In prezent, fiica Anastasiei Lazariuc are propriul magazin de articole vestimentare. De asemenea, Ileana Lazariuc detine un site care comercializeaza produse de lux la mana o doua. De pilda, o geanta Chanel costa 3.000 de euro si o pereche de pantofi Chanel – 300 de euro.

Horoscop 30 septembrie 2023. Zodia care va castiga o suma mare de bani

Articole din aceeasi categorie