30.09.2023
Emotionant! Jennifer Garner a incaltat un nevoias cu sosete si pantofii ei - FOTO

Actrita a fost impresionata de barbat. Dumnezeu lucreaza prin oameni, stim asta deja. Mai stim si zicala „fa Rai din ce ai”. Gest uimitor pe care l-au realizat impreuna Jennifer Garner si un paparazzo aflat pe urmele sale.

Inima de aur a lui Jennifer Garner s-a facut din nou remarcata, intr-o etalare de umanitate minunata! Se stia deja ca actrita este una dintre cele mai miloase persoane de la Hollywood. Nu s-a dezmintit nici de data aceasta.

Ca o adevarata buna samariteana, Jennifer Garner a dorit sa ajute un barbat fara adapost, aflat in scaunul cu rotile. Compasiunea actritei nu a cunoscut limite, deoarece ea nu numai ca i-a oferit o geanta plina de lucruri esentiale pentru ingrijire personala, dar si-a scos si  propriii pantofi, cand a realizat ca acesta avea nevoie. I-a adus sosete barbatului si repede a realizat ca pantofii sai sport erau prea mici pentru persoana nevoiasa.

Cristina Stefania, Instagram versus realitate. Imagini din spatele unei sedinte foto - FOTO

Insa nu a renuntat si a gasit rapid un plan ingenios. Cum un paparazzo era pe urmele ei, Jennifer Garner s-a dus la el si l-a rugat sa-i dea pantofii lui, propunandu-i sa-i ofere contravaloarea lor, scrie PageSix. Fotograful a fost de indata de acord si a dorit si el sa contribuie, asigurand-o pe actrita ca nu e nevoie sa ii dea bani pe pantofi. Asadar, totul e bine cand se incheie cu bine.

Barbatul aflat in caruciorul cu rotile a primit si de la fotograf suplimentar o patura, pantaloni si camasa curata.

Cum arata in prezent si cu ce se ocupa fiica Anastasiei Lazariuc, Ileana - FOTO

Foarte empatica poate fi surprinsa Jennifer Garner in aceste fotografii. Ea a si glumit cu barbatul pe care a incercat sa-l ajute cu tot ce a putut.

Fosta sotie a lui Ben Affleck este si o persoana religioasa. Ea a marturisit ca merge la biserica aproape in fiecare duminica si ori de cate ori poate isi ia si copiii.

Si cu fostul sot se intelege de minune. Ei chiar au fost surprinsi recent imbratisandu-se in masina, intr-o apropiere usor atipica pentru doi fosti parteneri de viata. Poate ca tocmai datorita bunatatii sale este si atat de apropiata de actorul care s-a casatorit de un an cu Jennifer Lopez.

Articole din aceeasi categorie