14.04.2022
Bloggerita Maria Pogrebniak a dat frau liber unei noi metode de protest impotriva Chanel! Ce gest a facut sotia fotbalistului Pavel Pogrebniak - FOTO

Anterior, rusoaicele au lansat o miscare de protest impotriva brandurilor Occidentale. Ele s-au filmat cum isi taie gentile Chanel in valoare de zeci de mii de euro si spun ca sunt gata sa renunte la toate piesele brandului din cauza sanctiunilor impuse Rusiei. Maria Pogrebniak se pare ca a optat pentru o actiune mai rationala si si-a pus amprenta pe geanta Chanel marcand-o cu semnul Z. 

Maria Pogrebniak este o bloggerita de succes din Federatia Rusa. Femeia a acumulat de-a lungul timpului o comunitate de aproape 3 milioane de femei, motiv pentru care a decis sa de-a unda verde unei noi metode de protest impotriva brandurilor occidentale, mai cu seama impotriva casei de moda Chanel.

Femeia nu a irosit inutil geanta ca sa si-o taie, dar a ales sa-si lase amprenta pe ea desenand litera Z pe toata geanta. 

Este cunoscut faptul ca litera Z a devenit un simbol puternic de sustinere a razboiului.

Inca de la inceperea razboiului, pe retelele de socializare au aparut imagini cu blindate rusesti marcate cu litera Z, la frontiera cu Ucraina. Conform specialistilor, Z-ul ar marca o anumita ramura a trupelor rusesti. 

Este vorba despre trupele Rosgvardia, care fac parte din garda nationala ruseasca. Aceasta ramura este diferita de armata ruseasca, fiind condusa de generalul Viktor Zolotov, care ii raporteaza informatii din teren direct lui Vladimir Putin, dupa cum noteaza si The Telegraph. Astfel, Z-ul ar veni chiar de la numele generalului.

Vine barza! Sasha Letty va deveni mamica pentru prima oara. Ce spune interpreta despre sexul copilului si schimbarile hormonale din corpul sau: „Este prima emisiune la care eu am emotii, tremur si totul pentru ca sunt intr-o ipostaza noua” - VIDEO

Actiunea femeii a fost distribuita pe scara larga atat pe canalul sau de Telegram, cat si pe Instagram. Ea se pare ca si-a motivat prietenele sa procedeze la fel si le-a indemnat cu incredere ca este o actiune rationala si pe merit.

Tatiana Heghea este insarcinata! Filmuletul prin care si-a anuntat fanii iti lasa „pielea de gaina”: „A 3-a experienta de sarcina e categoric despre curaj, despre asumare, despre responsabilitate....” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie