27.01.2022
Un duet minunat! Aurel Chirtoaca si Cristina Pintilie, provocati de Anisoara Loghin: „Cred ca am sa ma reprofilez, am sa fiu profesoara de matematica” - VIDEO

Interpretii Aurel Chirtoaca si Cristina Pintilie au fost invitati la emisiunea „O Seara Perfecta”, unde au interpretat in duet piesa „Flori de tei”, din repertoriul lui Ion Suruceanu si Aurelia Laur.

Au venit cu o piesa pe alocuri uitata, o piesa cunoscuta din anii `90. „Este printre primele melodii pe care eu am invatat sa o cant, inca de prin 1994. Eram inca scolar si o cantam la pian. Avea o armonie si o melodie care imi place foarte mult si o cantam in fiecare zi. Aceasta piesa este usor sa o canti atat in studio, cat si live, pentru ca o simti, este o piesa care pentru mine si Cristina este foarte aproape de suflet, ni se potriveste foarte bine”, a spus Aurel.

Aceasta piesa dureaza in jur de 6 minute, insa atunci cand o interpretezi, dupa spusele invitatilor, nici nu simti cum trece timpul.

De ziua sotilor, Dianna Rotaru l-a laudat din plin pe sotul ei si i-a pregatit o surpriza hand-made: „El stie cu ce „drac” sta acasa” - VIDEO

„Ne-am bucurat mult cu Aurel cand am auzit aceasta propunere si cand am auzit ce ne-a reusit in studio, am fost placut surprinsi. Am avut asa o senzatie ca ne-am mai dori sa o ascultam inca o data si asta e de bine. Este o adevarata arta aceasta melodie”, spune Cristina. 

Se spune ca precedentii interpreti care au cantat aceasta melodie, Ion Suruceanu si Aurelia Laur, nici nu s-au intalnit fizic pentru a o inregistra, ci au facut-o aparte. „Ei nici nu prea au cantat-o in scena, de aia si a fost uitata poate. A fost difuzata mai mult pe la radio, era o melodie in top. Mi se pare ca ea si acum este foarte actuala”, au spus invitatii. 

„Sa stii ca, chiar si colegii nostri muzicieni, care au auzit aceasta piesa, au spus ca a iesit foarte frumos si ma bucur mult ca am avut ocazia sa o cant in duet cu Aurel”, spune Cristina Pintilie. 

Nu se da batut si participa pentru patra oara la Eurovision! Dupa ce a cucerit juratii de la „Golos”, Maxim Zavidia se vede reprezentantul tarii la Eurovision. Ce spune artistul - VIDEO

Prin urmare, Anisoara a propus invitatilor sa joace putin, pentru a se mai inviora. Interpretii trebuiau sa cante o melodie, pe care ei o cunosc cap coada si in acelasi timp sa rezolve cateva exercitii matematice. 

Cristina s-a descurcat de minune cu aceasta provocare. „Cred ca am sa ma reprofilez, am sa fiu profesoara de matematica”.

Platoul a fost umplut de zambete, muzica si multa voie buna, iar Aurel, de asemenea, s-a descurcat cu brio. „Pentru mine matematica este o materie uitata, la scoala eu nu prea iubeam matematica. Acum ca fiica mea este in clasa intai, cred ca trebuie sa imi aduc aminte tot, ca sa o ajut cu temele pentru acasa”. 

Articole din aceeasi categorie