27.01.2022
Nu se da batut si participa pentru a patra oara la Eurovision! Dupa ce a cucerit juratii de la „Golos”, Maxim Zavidia se vede reprezentantul tarii la Eurovision. Ce spune artistul - VIDEO

Dupa o vacanta de neuitat in Egipt si o perioada petrecuta la Moscova, acolo unde este stabilit, interpretul Maxim Zavidia a ajuns si in platoul de la O Seara Perfecta.

Acesta a revenit pentru a participa la selectia nationala Eurovision. „Este cea de a patra incercare. Deja patru ani la rand particip la acest concurs, sambata se va desfasura auditia live si totul va deveni mai clar.” povesteste el.

Are doar 5 ani, dar s-a lansat deja in muzica! Interpreta Iuliana Tira bucura ascultatorii cu un videoclip realizat impreuna cu fiica sa, Irma: „In trei ore am filmat tot” - VIDEO

In anul 2019 Maxim a fost foarte aproape de a-si vedea visul realizat. Acesta s-a clasat chiar pe locul doi in urma prestatiei si a deciziei juriului.

El a optat in acest an pentru o piesa lirica in limba engleza. „Putin am obosit de piesele dansante. De cand am participat la concursul „Golas” in echipa lui Dima Bilan, m-am ascultat pe mine si am inteles ca ele mi se potrivesc cel mai bine.”  afirma interpretul.

Maxim a mai povestit ca are oferte de participare in mai multe show-uri muzicale din Rusia, ba chiar de curand i-a fost propusa oportunitatea de a fi in juriul unui mare concurs muzical.

„Sa vina fetita”. Katy Black - in asteptarea celui de-al treilea copil! Modul ingenios prin care a anuntat familia - VIDEO

Acesta iti doreste nespus sa reprezinte Republica Moldova la Eurovision si isi doreste sa mai realizeze si un concert mare, aici acasa. 

Premiera! Fiica mai mare a cuplului Irina si Sergiu Kovalsky a lansat primul ei videoclip muzical: „Frumos, plastic, o performanta superba.” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie