27.01.2022
De ziua sotilor, Dianna Rotaru l-a laudat din plin pe sotul ei si i-a pregatit o surpriza hand-made: „El stie cu ce „drac” sta acasa” - VIDEO

De Ziua Internationala a Sotului, prezentatoarea „Gusturile se Discuta”, Dianna Rotaru a pregatit o surpriza pentru a doua sa jumatate, pentru Ilie.

Dianna Rotaru este cu siguranta cea mai frumoasa, energica, sexy, gospodina si iubitoare sotie.

„Ma gandesc eu oare e adevarat tot asta? Trebuie sa il intreb pe sotul meu, caci numai el stie cu ce „drac” sta acasa”. 

De ziua Sotilor, Dianna fiind o nevasta exemplara, i-a facut lui Ilie un cadou personalizat, la care ea singura a muncit.

„In primul rand vreau sa felicit toti sotii care isi fac sotiile fericite si care stiu sa le pretuiasca pentru faptul ca sunt femei si mai mult nimic. Eu sunt feminista de felul meu. Totusi, apreciez femeile care stiu sa-si surprinda placut barbatii nu doar de ziua lor de nastere”. 

Nu se da batut si participa pentru patra oara la Eurovision! Dupa ce a cucerit juratii de la „Golos”, Maxim Zavidia se vede reprezentantul tarii la Eurovision. Ce spune artistul - VIDEO

Dupa cum afirma Dianna, cel mai sexy sot din lume este chiar sotul ei, iar despre acest lucru va fi scris si pe surpriza. 

„Am pregatit toate aceste detalii, inimioare, macarons si altele. Am cumparat capsuni, smochine si afine. Am facut o chestie, m-au ajutat sa o fac fetele de aici si am colorat cateva bule, pe care tot le voi pune pe tort”. 

Chiar daca tortul nu este pregatit de Dianna, o parte din sufletelul ei va fi in el, deoarece ea l-a decorat. 

„Iti dai seama, nu eu am pregatit acest tort. Eu sunt gospodina la decorat, la artificii, nu sunt gospodina la aluat”. 

Prin urmare, Dianna a luat substanta lichida si a inceput sa stropeasca cu ea tortul, pentru a-i da un aspect mai artistic. 

„Dragul meu sot, daca ai fi aici ti-as stropi fata cu ce am mai bun. Cu dragoste, cu cuvinte frumoase si cu cele mai frumoase nopti petrecute cu mine”. 

Iar urmatorul pas a fost sa aranjeze literele deja pregatite pe tort, intr-un mod frumos. 

In timp ce aranja literele, Dianna a spus care sunt 3 calitati si 3 defecte ale sotului sau Ilie. 

„Ma ajuta cand am nevoie. Este superman-ul meu. Ceea ce ma enerveaza la el e ca nu gateste. Mi-ar placea sa gateasca cu mine la bucatarie, dar nu-i place, ce sa-i faci. Alte defecte nu are”.

„Avem ceva timp impreuna deja. Am trecut peste mari si tari, am calatorit foarte mult. Totusi, am avut si multe provocari, asa cum fiecare cuplu este provocat la viata lui si rezistenta a dat dovada ca totusi noi ne iubim”, spune Dianna.

S-au cunoscut pentru prima data pe 8 octombrie 2015, iar Dianna nici nu s-a gandit mult pentru a-si aminti aceasta data.

„Ne-am cunoscut la karaoke. Eu cantam. Ne-am indragostit de la prima vedere. Mi-a placut foarte mult cum arata. Mie imi plac foarte mult barbatii sculptati frumos si cu nasul mare”. 

„Sa vina fetita”. Katy Black - in asteptarea celui de-al treilea copil! Modul ingenios prin care a anuntat familia - VIDEO

Chiar daca il placea foarte mult, Dianna nu s-a lasat atat de usor sarutata.

„Ne-am sarutat cred ca peste cateva zile. Chiar daca mi-a placut de el extraordinar de mult, dar totusi m-am tinut, ca sunt o femeie care se respecta si nu apropie orice barbat atat de repede de ea”.

Fiind o fire aprinsa, prezentatoarea spune ca se cearta destul de des cu sotul sau. 

„Noi ne certam destul de des. Prima cearta a fost cam peste un an de relatie, cand i-am spus ca ne despartim”. 

In timp ce Dianna pregatea torta surpriza, Ilie era la munca, pentru ca, dupa cum spune artista „Barbatul trebuie sa faca bani”. 

„El este un muncitor la mine si asta imi place foarte mult. Este foarte activ, foarte perseverent. El este un barbat cu foarte multe calitati. Nu o sa-l laud prea mult ca poate se trezeste cu multe mesaje pe Facebook si Instagram si atunci ce sa fac, va trebui sa le raspund eu fetelor”. 

Ilie adora fructele si dulciurile, iar Dianna spune ca daca ar pune peste ea capsuni si smochine, atunci el ar manca-o toata. 

„Nu imi este frica de nimic. Eu am incredere in mine, am incredere in noi, am incredere in tot ce am construit noi pana acum. Nu a fost deloc usor, pentru ca o relatie se construieste in fiecare zi. O noua zi, o noua provocare, o noua mancare, o noua cearta, o noua culcare, un nou sarut, o noua mangaiere si iarasi din nou, de la 0. Deci, in fiecare zi construiesti relatie. N-o sa cred oamenii care o sa zica ca nu se cearta. Nu este adevarat. Dragostea este mai cu foc atunci cand ii mai pui acolo niste paie”. 

Tortul era aproape gata, mai trebuiau doar cateva detalii de adaugat, insa deja arata totul foarte frumos.

Nu prea ii place sa faca declaratii publice, spune ca este mai zgarcita la acest capitol, dar pentru ca a fost o zi atat de speciala si importanta pentru Ilie, dar si pentru toti barbatii lumii ea a tinut sa il felicite chiar in direct pe iubitul sot.

Are doar 5 ani, dar s-a lansat deja in muzica! Interpreta Iuliana Tira bucura ascultatorii cu un videoclip realizat impreuna cu fiica sa, Irma: „In trei ore am filmat tot” - VIDEO

„Dragul meu Ilie si toti barbatii care si-au dat un juramant nu doar femeilor, jumatatilor, ca vor fi fideli, ca vor respecta, ca vor iubi si ca vor fi la dispozitie oricand pentru femeia iubita, iti multumesc pentru asta si vreau sa iti spun ca sunt o norocoasa ca esti in viata mea, sunt o norocoasa ca am visat la tine si ca te-am intalnit. Sunt o norocoasa ca apreciezi ceea ce fac si sunt printesica ta, asa cum imi spui. Cu asta cred ca am spus deja prea multe, dar vreau sa spun ca sunt o femeie fericita. Pe langa toate nebuniile pe care le trecem noi impreuna, certurile, neintelegerile noastre, ca suntem ambii neascultatori, totusi, viata noastra este o poezie, o proza, o fantezie”. 

Aceasta este prima decoratie pe care Dianna o face pe un tort, insa a iesit superb si foarte profesional.

„Sper sa-ti placa iubitule si nu uita ca esti cel mai sexy sot. Imi place la nebunie la tine ca nu ai tipare si tot ce facem impreuna o facem cu multa multa pasiune”.

Articole din aceeasi categorie