14.10.2022
Un duet incredibil! Pasha Parfeni si Natalia Barbu au felicitat Chisinaul altfel. Artistii au venit cu o surpriza muzicala pentru toti fanii lor: „Ce cadou mai frumos as putea sa-ti fac de ziua ta?” - VIDEO

Astazi, capitala Republicii Moldova, Chisinau, marcheaza 586 de ani! Si cu aceasta ocazie speciala multi artisti de la noi si-au felicitat orasul iubit. Printre ei se numara si interpretii Pasha Parfeni si Natalia Barbu care, insa, au venit cu o altfel de felicitare. Vezi mai jos ce supriza au pregatit cantaretii pentru publicul lor. 

Cu o dispozitie minunata, dis de dimineata, Pasha Parfeni a aparut pe retelele sociale cu un anunt pentru toti abonatii sai. 

„Buna dimineata, Chisinau, te-ai trezit? Sper ca aveti o dispozitie fantastica, pentru ca noi azi avem o surpriza speciala pentru Chisinau. Am pregatit o surpriza pentru toti si mai avem un personaj in echipa noastra”, a mentionat artistul impreuna cu sotia sa, Yuliana Scutaru. 

Capitala Republicii Moldova marcheaza 586 de ani! Vezi cu ce mesaje au venit vedetele de la noi de Hramul Chisinaului - FOTO/VIDEO

Asadar, surpriza consta in faptul ca, de ziua orasului, interpretul impreuna cu Natalia Barbu au lansat o noua melodie, care se numeste „Chisinaul”. 

„La multi ani, orasul meu iubit, plin de amintiri dar si de planuri! Ce cadou mai frumos as putea sa-ti fac de ziua ta? Doar ceea ce pot face eu mai bine - o piesa, scrisa cu toata dragostea despre si pentru tine! Te iubesc pentru tot ceea ce esti, dar si pentru ceea ce ai putea fi! La multi ani, Chisinau!”, a mentionat artistul pe pagina sa de Youtube.

Piesa vine impreuna si cu un official lyrics video. In cadrul videoclipului putem vedea mai multe imagini Chisinaul nostru iubit. 

„Cand Chisinaul inca e in ceata si mii de vise nu s-au terminat, noi o sa-ncepem dimineata cu micile placeri neaparat”, astfel suna o fraza din noua melodie a interpretilor. 

Chiar daca a suferit mult, acum iubeste din nou! Adriana Ochisanu a facut destainuiri sincere despre iubitul sau misterios: „Eu traiesc acum cu prezentul si viitorul. Trecut nu exista pentru mine” - VIDEO

Si fanii artistilor au ramas incantati de noua lor compozitie. Acestia au venit cu comentarii frumoase si urari de bine atat pentru interpreti, cati si pentru Chisinau. „Pasha nu inceteaza sa ne uimeasca si ne ofera doar bucurie”, „La multi ani, Chisinau! Hai in continuare sa ne facem surprize placute!”, „Bravo! Doua voci dragi sufletelului meu. Imi place mult”, „La multi ani, orasul meu minunat, Chisinau! Aici am avut primii prieteni, am invatat sa merg etc.. Datorita tie am cele mai frumoase amintiri si pentru asta vreau sa iti spun un sincer multumesc!”, „Chisinau, la multi ani, oras drag si iubit, iti duc dorul.... Pasha si Natalia, multumesc pentru acest frumos cadou”. 

Pavel Parfeni, cunoscut sub numele scenic Pasha Parfeni, este un cantaret moldovean de muzica pop, fost membru al formatiei SunStroke Project. 

Dupa o pauza de aproape 5 luni, Carla's Dreams da din nou lovitura! In mai putin de o zi, noua sa piesa „Doar Tu” a adunat peste 160 de mii de vizualizari - VIDEO

Natalia Barbu este o cantareata de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!” si astfel s-a clasat pe locul 10. La moment, interpreta este casatorita cu milionarul Nicolae Sota si au impreuna doi copii, un baietel pe nume Victor si o fetita, Vera.

Articole din aceeasi categorie