14.10.2022
Capitala Republicii Moldova marcheaza 586 de ani! Vezi cu ce mesaje au venit vedetele de la noi de Hramul Chisinaului - FOTO/VIDEO

Astazi sarbatorim Hramul orasului Chisinau, supranumit „Orasul din piatra alba”. Si cu aceasta ocazie, vedetele din Republica Moldova au decis sa-si felicite orasul iubit. Cu totii au venit cu cuvinte calde si frumoase despre Chisinau. 

Vezi mai jos cativa din artistii nostri, care au adus sincere felicitari orasului in care locuiesc!

Katy Black

Bloggerita Katy Black, in varsta de 23 de ani, a venit cu un mesaj video de felicitare pentru Chisinau. 

„Felicitari cu Ziua orasului pentru toti locuitorii orasului Chisinau, dar si pentru cei care au astazi hramul satului, caci am inteles ca in mai multe sate astazi e sarbatoare”, a mentionat Katy Black. 

Lenuta Gheorghita

Dis de dimineata, interpreta de muzica populara, Lenuta Gheorghita, a aparut pe pagina sa oficiala de Instagram, pentru a-i felicita pe toti urmaritorii sai cu aceasta zi speciala. 

Chiar daca a suferit mult, acum iubeste din nou! Adriana Ochisanu a facut destainuiri sincere despre iubitul sau misterios: „Eu traiesc acum cu prezentul si viitorul. Trecut nu exista pentru mine” - VIDEO

„Sincere felicitari pentru orasul meu de bastina, orasul in care am copilarit, in care m-am nascut, am studiat, m-am casatorit si am devenit parinte. Multumim, orasul Chisinau, cel mai frumos oras. Astazi este hramul, insa nu doar in orasul meu, dar si in multe sate”. 

Marcel Stefanet

Si instrumentistul Marcel Stefanet a publicat un mesaj scurt pe pagina sa de Instagram. 

„La multi ani, Chisinau”, a scris muzicianul si a adaugat o piesa lirica, dedicata Chisinaului, pe care insusi el a compus-o acum un an. 

Rodica Cioranica

Cu o dispozitie minunata, de dimineata, Rodica Cioranica a venit un mesaj video de felicitare pentru toti locuitorii Chisinaului. 

„Buna dimineata si felicitari tuturor cu Ziua Orasului. Noi mergem la munca azi, preferam sa muncim pentru orasul nostru”, a mentionat femeia de afaceri. 

Gabriel Nebunu

In aceasta zi speciala, Gabriel Nebunu va evolua pe scena din Piata Marii Adunari Nationale, care a fost instalata deja si ii asteapta pe toti locuitorii Chisinaului pentru a sarbatori si a se veseli. 

Dupa o pauza de aproape 5 luni, Carla's Dreams da din nou lovitura! In mai putin de o zi, noua sa piesa „Doar Tu” a adunat peste 160 de mii de vizualizari - VIDEO

De dimineata, interpretul se pregateste pentru spectacolul care va avea loc in curand. Acesta a venit si cu o felicitare pentru capitala Republicii Moldova. Artistul a publicat o imagine in care o vedem Maica Domnului si a scris: „Sa ne pazeasca Maica Domnului si sa ne acopere cu dragostea ei nemarginita”. 

Doina Danielean

Jurnalista a venit cu o altfel de felicitare. Aceasta a publicat o serie de InstaStories-uri in care o vedem alaturi de micuta sa. Femeia a venit cu un mesaj lung si emotionant in care ii multumeste Chisinaului pentru tot. 

Mihaela Tabura vine cu surprize pentru publicul sau! Interpreta de muzica populara va lansa in curand primul sau album muzical - FOTO/VIDEO

„Multumesc, Chisinau. Ne primesti pe toti asa cum suntem. Ne rabzi cu toate ale noastre si stii sa ne adapostesti tristetile, cand facem plimbari de seara cu masina, tristi si dezamagiti... sau cand ne plimbam fericiti prin parcuri, privindu-ne fericirea care doarme in carucior... Stii sa faci oamenii sa se intalneasca absolut intamplator si sa devina familii! Chisinau, tu esti „Salut. Le ai bine cu sofatul!”. Chisinau, tu esti imbratisarea de minune in sir in fata Bisericii „Sf. Teodora de la Sihia!”. Chisinau, tu esti deja „Acasa”. Multumesc, Chisinau!”, a scris Doina Danielean. 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie