17.09.2024
Un an de când brandul turcesc „Doğtaş” este pe piața din Republica Moldova! Ce surprize a pregătit echipa pentru clienții săi - VIDEO

S-a împlinit un an de când un brandul turcesc de mobilă Doğtaş s-a lansat pe piaţa moldovenească. Cu ocazia aniversării, orice vizitator s-a ales cu bună dispoziţie, gustări delicioase şi cadouri. Cum a fost acest an de când showroom-ul şi-a deschis uşile, dar şi ce mobilier este în vogă în acest sezon, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă.

Tatiana Șuiu, directorul general Doğtaș Moldova a recunoscut că a fost un an complicat: „Începuturile întotdeauna sunt destul de anevoioase, dar am făcut față cu succes și ne place să credem că în acest an am livrat în casele oamenilor nu doar mobilă de calitate, dar și emoții frumoase. Noi marcăm această aniversare pe parcursul întregii luni pentru că, am lansat o campanie foarte interesantă și frumoasă. Oricare cumpărător participă la o tombolă și are șansa să câștige un voucher turisitic în valoare de 2 mii de euro pentru odihnă”.

A fost un an plin cu de toate, dar totuşi, au reuşit să obţină încrederea şi fidelitatea clienţilor. „Cel mai provocator a fost să demonstrăm că suntem buni pentru că, întotdeuna ceea ce este bun este primit cu neîncredere, dar ca să fiu sinceră, având în spate mulți ani de experiență în domeniul mobilei, am știut sigur ce trebuie să facem. A fost provocator, dar am făcut față. Reprezentăm o companie renumită la nivel internațional. Aceasta este nouă pe piața noastră, dar la nivel internațional are peste 50 de ani. Este o uzină cu o istorie frumoasă pentru că, a început ca o afacere de familie și continuă să fie așa, deși la moment este cel mai mare exportator de mobilă din Turcia”,  a spus directorul general Doğtaş Moldova.

Valeria Capra, surprinsă în direct de cutremur! Care a fost reacția prezentatoarei Pro TV - VIDEO

Brandul turcesc îţi pune la dispoziţie o varietate de produse care te ajută să creezi confortul în casa ta. „Am decis să schimbăm furnizorii mobilieri cu care coloboram pentru că, noi colaboram cu uzine germane, iar prețurile erau mult peste media de pe piață și am decis să fim mai accesibili și mai deschiși pentru toți. Cred cu certitudine că fiecare merită să trăiască frumos aici și acum, să-și savureze căminul seara când vine după o zi grea de lucru, să petreacă timpul frumos la o cină cu familia și să doarmă pe o saltea calitativă, fără ca să strângă bani cu anii sau să îndatoreze. Suntem concentrați pe dezvoltarea brand-ului și emanciparea pe piață, noi nu ne-am pus în prim-plan să facem profit în primul an, dar să ne dezvoltăm”, a menționat Tatiana.

Dacă vrei să găseşi mobila perfectă pentru locuinţa ta, trebuie să ţii cont şi de anumite tendinţe.  Doğtaș este mereu în top pentru că, participă anual la Expoziția din Milano care este cea mai renumită expoziție în domeniul mobilei. Suntem întotdeauna în vogă. Urmărim tendințele lansate pe piață”,  spune Tatiana Șuiu.

Iar angajaţii profesionişti te vor ajuta să alegi mobilierul modern și minimalist, care îţi va face casa să arate fabulos.

Prin motivație și curaj, totul este posibil! Cum a reușit Tatiana Șuiu să aducă pe piața din Republica Moldova unul dintre cele mai populare branduri internaționale de mobilă - VIDEO

Cristina Moiseeva a venit cu un mesaj de felicitare: „Sunt parte a echipei Doğtaș de un an, vreau să felicit întreaga echipă, să avem cât mai multe vânzări și să ajungem cât mai sus”.

*Acest articol este un produs comercial

SURSA FOTO: FACEBOOK/Tatiana Șuiu Popovici 

Articole din aceeasi categorie