17.09.2024
Valeria Capra, surprinsă în direct de cutremur! Care a fost reacția prezentatoarei Pro TV - VIDEO

Seismul recent a surprins-o pe Valeria Capra exact în timp ce prezenta buletinul de știri. Află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă cum s-a simțit prezentatoarea în acele clipe.

Valeria a povestit că a tras o sperietură pe cinste: „Am simțit cutremurul, atunci am făcut ochii cât cepele. M-am speriat foarte tare, mi-am păstrat calmul, dar am tras o sperietură bună. Natura ne atenționează sau mai bine zis ne face cu degetul. Am ieșit din platoul de filmări cu un gol imens în stomac”.

Deși s-a speriat, prezentatoarea știrilor Pro TV nu a arătat acest lucru pe chipul ei. „Eu m-am speriat foarte tare, cred că nu s-a văzut. Îmi era frică să nu țină mai mult și să nu se prăbușească ceva. A fost o experiența pe care nu vreau să o mai repet. Sper să ne ferească natura de ea”, a mai adăugat prezentatoarea.

Rafinamentul și eleganța o definesc! Valeria Capra a dezvăluit de unde vine pasiunea ei pentru stilul clasic: „Pentru mine acesta este confortul” - VIDEO

„Am avut norocul că am fost în timpul unui voice over atunci când era zgâlțâiala aia mai puternică și cumva nu am vrut să sperii și lumea de acasă. După i-am dat mesaj mamei și surorii să văd ele unde se aflau în momentul acela”, a continuat Capra.

Fiind întrebată dacă a mai simțit vreodată vreun cutremur, Valeria a răspuns: „Nu-mi aduc aminte, dar în halul ăsta să fi fost nu știu. Magnitudinea de 5,3 pe scara Richter s-a simțit din plin. Am intrat mai apoi pe rețelele de socializare și am văzut că toată lumea l-a simțit”.

Andrian Mardare se numără printre cei mai buni atleți din lume! Moldoveanul s-a clasat pe locul 4 la turneul Diamond League - FOTO

Prezentatoarea știrilor Pro TV a mai subliniat:„Râdem acum, dar în acel moment am zis că nu ne punem niciodată cu natura, ea este atât de puternică, iar noi suntem un fir de praf. Cred că asta este o lecție pentru noi ca să fim mai empatici și să protejăm natura. Anul ăsta e cu de toate, sperăm mâine să fie liniște”.

Valeria Capra a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității de Stat din Moldova. Ea a intrat în familia Pro TV inițial în calitate de reporter la emisiunea „O Seară Perfectă”, iar din septembrie 2020 îți aduce zilnic știrile orei 20:00.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie