17.09.2024
Prin motivație și curaj, totul este posibil! Cum a reușit Tatiana Șuiu să aducă pe piața din Republica Moldova unul dintre cele mai populare branduri internaționale de mobilă - VIDEO

Cea mai recentă invitată a emisiunii O Seară Perfectă, directorul general al bradului Dogtas Moldova, demonstrează o combinație remarcabilă de pasiune și profesionalism, îmbinând cariera cu maternitatea. După ce a descoperit brandul Dogtas la o expoziție din Milano, Tatiana Șuiu a reușit să încheie un contract de franciză și să aducă în Moldova produsele ecologice și de calitate ale acestei mărci internaționale.

Tatiana Șuiu muncește cu pasiune, astfel, la doar 3 saptămâni după ce a născut, aceasta deja reușea să îmbine perfect cariera cu maternitatea. „Am revenit la serviciu după 3 saptămâni de la naștere. Ba mai mult, pot să spun că el și-a pus aportul la dezvoltarea brand-ului. Când avea vreo 4 luni a fost expoziția la Milano, unde am și găsit brand-ul și eu am fost cu el. Îmi doream să îmbin treaba cu maternitatea și l-am luat cu mine”, a spus Suiu, director general Dogtas Moldova.

Horoscop 17 septembrie 2024. O zodie va da lovitura în carieră

„Mie îmi place să spun că eu am 3 copii. Deja 2 și plus 1 care este serviciul. Dacă te uiți la tot din acest punct de vedere este mai ok. E ok să nu fim ok chiar mereu”, a adăugat directorul general Dogtas Moldova.

După ce a făcut cunoștință cu brandul Dogtas la Milano, a urmat o lungă perioadă de documentare despre acesta, dar și tratative cu directorii, spune Tatiana: „Cred că a durat vreo jumătate de an. Noi nu prea reprezentăm interes economic pentru așa amploare. A durat ceva timp până am obținut contractul de franciză cu ei”.

Pentru cei care nu sunt încă familiarizați cu brandul Dogtas, Tatiana Suiu a făcut o scurtă descriere a acestuia: „Este un brand cu istorie, are peste 50 de ani de când a fost fondat. Îmi place că este o afacere de familie, așa a început acum 52 de ani. Îmi plac și valorile pe care le promovează. Ei lucrează cu materiale ecologice, au hectare întregi de păduri sădite și asta este foarte frumos. Nu este un simplu producător de mobilă”.

„Ține de responsabilitatea fiecăruia dintre noi să dezvoltăm și să educăm cumpărătorii. Eu cred că ne revine nouă ca vânzători să spunem: „Brand-ul acesta este prietenos cu mediul”. Totul este ecologic, obținut prin căi legale, documentate. Noi avem și plapume cu umplutură de lână naturală. Pentru fiecare dintre noi cred că este important cu ce ne umplem noi casa”, a explicat directorul general Dogtas Moldova.

Valeria Capra, surprinsă în direct de cutremur! Care a fost reacția prezentatoarei Pro TV - VIDEO

În showroom-urile Dogtas poți găsi: prosoape, plapume, perne, dormitoare, mese, scaune, canapele, dulapuri. Întrebată care sunt cele mai vândute produse, Tatiana Suiu a răspuns: „În top sunt canapelele pentru că raportul preț-calitate este foarte ok. De asemenea vorbim despre saltele. Brand-ul are o linie aparte destinată doar somnului”.

„Sunt peste 300 de saloane Dogtas în lume. Este în New York, Paris, Berlin”, a mai menționat Șuiu.

Articole din aceeasi categorie