05.03.2024
„Trigon” face istorie in muzica! Formatia anunta lansarea celui de-al 10-lea album - VIDEO

Al zecelea album Trigon va fi lansat in cateva zile la Sala cu Orga. Despre eveniment afla mai multe de la invitatul emisiunii O Seara Perfecta, Anatol Stefanet.

Intrebat cum a inceput primavara pentru el, Anatol Stefanet a raspuns: „Imi primul rand vreau sa spun ca ma bucur sa ma aflu pe aceasta canapea. Am hotarat impreuna cu colegii sa realizam un album nou. Cu parere de bine, am fost invitati de „Sala cu Orga” pe 6 martie pentru a ne expune cu acel material care l-am facut pe parcursul unui an. Este al zecelea disc”.

„Cam acestea sunt evenimentele care ni le propunem in aceasta primavara. Sunt lucruri frumoase nu doar pentru muzicieni, dar si pentru spectatorii care sunt prezenti in salile de concerte. Este o diversitate foarte mare”, a mai spus instrumentistul Anatol Stefanet.

Noul album al lui Anatol Stefanet se numeste „Balkan Flux”. La intrebarea: „Ce vom gasi pe acest nou album?”, instrumentistul a raspuns: „In primul rand o sa gasiti muzica, in al doilea rand o sa gasiti emotie, o sa gasiti traire, amintiri, folclor, libertatea jazz-ului, muzica academica, improvizatie si multe alte lucruri frumoase”.

Ryan Reynolds si Blake Lively, indragostiti ca la inceput. Cum au fost surprinsi pe strazile New York-ului - FOTO

Formatia de etno-jazz „Trigon” are in componenta ei artisti cunoscuti datorita talentului lor. „Am unii dintre cei mai buni muzicieni cu care ma mandresc. Sunt insistent si cateodata poate si suparacios. Ma stradui 4-5 zile pe saptamana sa le am cu baietii impreuna ca sa fim axati pe ideile care nu imi apartin doar mie. Este o creatie comuna si asta ma bucura de fiecare data”, a povestit invitatul.

Primele imagini cu printesa de Wales dupa operatia abdominala suferita in ianuarie. Kate Middleton, fotografiata alaturi de mama ei - FOTO

„Aveti un vis neimplinit legat de aceasta formatie?”, a intrebat Anisoara Loghin. „Eu nu cred ca ai avut gandul sa ma provoci. Acum imi doresc o fiziologie buna ca sa pot sa tin piept la ganduri. Sunt multe lucruri pe care vreau sa le realizez, dar de regretat, nu am ce regreta pentru ca sunt implinit cu toate gandurile”, a raspuns Stefanet.

Articole din aceeasi categorie