16.03.2022
Un alt semn de protest la acelasi post TV, monitorizat de Vladimir Putin. Afla cine este jurnalista care a lucrat mai mult de 20 de ani la televiziune si a demisionat - FOTO

Jana Agalakova de la„Pervii Kanal” a anuntat ca s-a concediat din functia pe care o detinea.

Potrivit celor spuse de Agalakova, ea a decis sa renunte la functia sa de la postul de televiziune „Pervii Kanal” pe 3 martie. Jurnalista nu a vorbit despre motivele plecarii ei de la televiziune, precum si planurile de viitor.

Razboiul i-a rapit copilaria! La doar 8 ani, mica vedeta din Ucraina, Eva Portnova, a reusit sa simta ce inseamna durere, iar ceea ce a vazut cu ochii ei, micuta nu va uita niciodata: „Eu continui sa sper ca totul se va termina” - VIDEO

„Voi fi libera de vineri, astept cu nerabdare acel moment”, a spus Agalakova pentru portalul de stiri Meduza.

Jana Agalakova a lucrat la „Pervii Kanal” mai mult de 20 de ani. Din 2015, este corespondentul canalului la Paris.

In 2002, jurnalista a fost nominalizata la Premiul TEFI, iar in 2006 a primit medalia Ordinului „Pentru Meritul Patriei”.

Anterior, jurnalistul Roman Super a anuntat plecarea unui numar mare de jurnalisti cunoscuti de la canalele federale de televiziune din Rusia.

Yana Rudkovskaya a comentat actiunea jurnalistei din Rusia care a aparut in direct la TV pentru a protesta impotriva razboiului din Ucraina: „A meritat oare?”

Articole din aceeasi categorie