11.10.2022
Cea mai grea zi pentru Camilla si regele Charles: „amandoi au izbucnit in lacrimi!”

Angela Levin spune cum Camilla, acum Regina Consorta, a fost perceputa initial ca o „femeie hidoasa” de publicul britanic. Expertul regal a dezvaluit cum aceasta furtuna de respingere publica a avut un efect profund asupra celor doi, care, in cele din urma, au dat frau emotiilor in ziua nuntii lor, transmite OKmagazine.ro

S-au casatorit in 2005, la 8 ani de la disparitia Printesei Diana

Un consilier regal apropiat de noul Rege povesteste in cartea lui Levin cum Charles si Camilla au plans in ziua nuntii lor, pe 9 aprilie 2005, pe fondul stresului din cauza reactiei publice la uniunea lor. Evenimentul a avut loc la 8 ani de la moartea Printesei Diana, fosta sotie si mama copiilor lui Charles. Relatia dintre actualul Rege si Camilla era binecunoscuta, cei doi fiind apropiati, cu mult inainte ca suveranul sa se casatoreasca cu Diana.

Se numara printre cele mai stilate cupluri ale momentului. Ea este un model de succes, iar el un afacerist celebru

Nu-mi vine sa cred prin ce a trecut ea, nu cred ca multe femei ar fi putut face fata. Avea o casa fericita, multi prieteni si multi bani, ca apoi sa ajunga sa fie defaimata, numita cea mai hidoasa femeie. Asta a fost in perioada in care era cu Regele Charles, dar nu avea nicio protectie, pentru ca nu erau logoditi sau casatoriti”, spune autoarea regala pentru GB News.

Levin a continuat sa dezvaluie detalii intime despre momentul in care tensiunile cu publicul au atins apogeul in ziua nuntii cuplului. „Oamenii se inghesuiau in jurul ei daca mergea la supermarket, aruncau cu lucruri in ea si stateau in fata casei ei - absolut hidos, dar ea a supravietuit. Cand s-au casatorit, dupa ceremonie au urcat scarile din Windsor si amandoi au izbucnit in lacrimi. Stiu asta de la unul dintre cei mai populari consilieri ai lor. Camilla era speriata ca nimeni nu se va prezenta la eveniment, pentru ca nu aveau o nunta la biserica”, a mai spus Levin, ciatata de OKmagazine.ro.

Nina Cretu - internata pentru prima data in spital! Tanara a recunoscut ca va avea o operatie chirurgicala serioasa: „Nu imi pun silicoane, daca cumva la asta va ganditi” - VIDEO

Regina Elisabeta a II-a si sotul ei, Printul Philip, nu au participat la ceremonia civila, dar au fost prezenti la o receptie organizata pentru ei la Castelul Windsor. Atunci, Camilla si-a asumat titlul regal oficial de ducesa de Cornwall.

Articole din aceeasi categorie