11.10.2022
Sophia Loren, in varsta de 88 de ani, a aparut pentru prima data in public dupa o pauza de lunga durata - FOTO

Sophia Loren nu a mai aparut de mult timp in public. Insa ieri, pe 10 octombrie, legendara actrita italiana a avut un motiv intemeiat pentru acest lucru: la Milano s-a deschis un nou restaurant din propriul sau lant de restaurante. 

La eveniment, vedeta a fost ca intotdeauna splendida: aceasta a imbracat un costum alb. Tinuta, actrita si-a asortat-o cu un colier si o pereche de cercei cu diamante. 

Putini cunosc acest lucru! Afla care este de fapt numele adevarat al Printului Harry

Vedeta, nascuta pe 20 septembrie 1934 la Roma, a acordat ultima data un interviu vast revistei „AARP THE MAGAZINE”, in urma cu un an. Atunci, vedeta a spus: „Uneori, cand spun ca am 86 de ani, nu imi vine sa cred. Simt ca am 20 de ani” si a adaugat ca ii place sa priveasca filme, sa lucreze si sa mearga la biserica. Ea a impartasit si cateva sfaturi pe care ea insasi le urmeaza.

Cea mai grea zi pentru Camilla si regele Charles: „amandoi au izbucnit in lacrimi!”

In primul rand, Sophia se incurajeaza singura pe sine mereu, iar in al doilea rand, ea considera ca este extrem de important sa comunice mult si sa fie mereu in contact cu familia sa. Si a treilea sfat: trebuie sa incerci sa te bucuri de fiecare moment din viata, inclusiv de lucrurile marunte, chiar daca este vorba despre cel mai obisnuit batonas de ciocolata. Lauren a recunoscut, de asemenea, ca evita gandurile negative. „Daca esti sanatos si faci ceea ce iti place, nu te poti gandi: „Doamne, maine voi muri!””, a spus actrita. 

Articole din aceeasi categorie