26.05.2023
Ultima imagine cu Tina Turner dateaza de acum doi ani. Cum s-a lasat pozata chiar in sufrageria ei: „A trebuit sa cant si sa dansez” - FOTO

Tina Turner si-a petrecut ultimii ani din viata in discretie, departe de ochii curiosilor. Aceasta nu a mai aparut in public din 2021 si tot de atunci dateaza si ultima fotografie cu ea.

Pozata in confortul casei sale, in pantaloni de trening, Tina isi amintea de unele dintre multele momente memorabile ale vietii sale. Din martie 2021 dateaza cea mai recenta poza cu Tina Turner. Prin intermediul acelei postari, artista, pe numele ei real Anna Mae Bullock, si-a exprimat nerabdarea pentru lansarea documentarului ei, „TINA”.

„Sunt atat de incantata sa impartasesc acest film cu voi. Scenele din concerte m-au facut sa retraiesc unele dintre cele mai mandre momente din viata mea. Pur si simplu a trebuit sa cant si sa dansez in sufrageria mea.”, scria ea la acea vreme.

Intr-un trening negru si manusi, fara machiaj, dar cu peruca atent fixata pe cap, legenda muzicii rock ‘n’ roll a pozat in fata televizorului pe care era proiectata o mare de fani de la unul dintre show-urile ei.

Chiar daca pe conturile ei de pe retelele sociale s-au pozat constant poze si filmulete cu ea si in acesti ultimi doi ani, toate erau de arhiva.

Tina Turner a avut o cariera remarcabila de cinci decenii, timp in care a castigat 12 premii Grammy. Pe cat de stralucitoare era viata ei pe scena, pe atat de dureroasa a fost in privat. A indurat chinurile unei lungi relatii abuzive, mai multe boli grave, dar si pierderea celor doi copii biologici. Si-a regasit echilibrul in bratele celui de-al doilea sot, Erwin Bach, cu care s-a mutat in Elvetia, acolo unde Tina s-a si stins.

A revenit de la Eurovision si deja a reusit sa compuna cateva piese noi! Valeria Pasa, back vocalista: „M-am incarcat cu energie de la toata echipa cu care am mers” - VIDEO

FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Fusta maxi, cel mai HOT trend 2023

Articole din aceeasi categorie