13.03.2023
Uimitor! O fata din Rusia a devenit virala pe TikTok dupa ce a reusit sa adune aproape 2 mii de fire de par propriu, timp de 100 de zile pentru a-si face o peruca - VIDEO

Un medic-ortodont din Rusia, a reusit sa-si adune peste doua milioane de urmaritori pe TikTok datorita videoclipurilor in care arata cum si-a adunat aproape 2 mii de fire de par propriu pentru a-si face o peruca. 

Dupa fiecare spalare a parului, Iana Chesova il colecteaza, il piaptana si il lipeste pe o banda adeziva.

Iana Chesova este femeia care reuseste sa imbine cu succes mai multe activitati. Aceasta este medic-ortodont, cosmetolog si mama unei fetite de doua luni. Drept hobby, Iana publica video pe platforme online, cum ar fi TikTok si Instagram.

Aceasta a devenit virala cand a inceput sa arate procesul de creare a unei peruci din par propriu. In 163 de zile, aceasta planifica sa aiba peruca formata. Pana a-si indeplini scopul ii trebuie inca foarte putin timp, fiindca, a ajuns la ziua 106 cu aproape doua mii de fire de par colectate. Aceste video a adunat mii de aprecieri si sute de comentarii.

Katy Black - momente de sinceritate! Bloggerita a facut dezvaluiri despre fosta sa relatie: „Cea mai mica greutate a mea, cu el intr-o relatie, a fost de 39 de kilograme” - VIDEO

Internautii au scris: „Asa volum de par imi cade timp de o zi”/ „Poti sa-l vinzi”/ „Wow, am ramas socata”/ „N-am stiut ca asa se poate. Eu timp de jumatate de an, vand 10 peruci.”

Articole din aceeasi categorie