13.03.2023
Katy Black - momente de sinceritate! Bloggerita a facut dezvaluiri despre fosta sa relatie: „Cea mai mica greutate a mea, cu el intr-o relatie, a fost de 39 de kilograme” - VIDEO

Recent, una dintre cele mai populare bloggerite din tara, Katy Black, a fost invitata la podcastului Zinei Bivol, „Sincer cu tine”.

In cadrul interviului, Katy a vorbit despre increderea in sine, despre fratele sau, Ilie Vlog, despre credinta pe care o are, dar si despre fosta sa relatie de dragoste care a fost una „toxica”, dupa cum spune chiar Black.

Bloggerita a recunoscut ca fostul sau iubit i-a creat numeroase complexe: „Am fost intr-o relatie toxica unde ma simteam foarte rau daca se poate asa de spus. Ma intalneam cu un baiat mult mai mare decat mine, cu 7 ani. Cand tu ai 16-17 si el are 25 e oliaca straniu. Asta eu acum asa gandesc, atunci mi se parea tot normal. El mult m-a marcat, m-a invatat sa ma urasc, m-a invatat sa ma tem.”

Cu toate acestea, Black a reusit sa puna punct relatiei, datorita parintilor sai. „Parintii mei s-au amestecat in relatie si au spus: „Aici incheiem, gata. Tu cu barbatul asta nu o sa fii niciodata impreuna.” Deja cand au intervenit parintii era o relatie... Eu pur si simplu ma temeam sa plec de la el, eu cumva prin semne ceream o mana de ajutor. Nu il iubeam atunci, eu eram dependenta de frica pe care el mi-a impus-o.”, a mentionat influencerul.

Mica artista! Vezi cat de talentata este Beatrice, fetita Ludmilei Adamciuc - VIDEO

„El m-a trautat, asa ca eu sunt foarte multumita parintilor, pentru ca altfel era sa ma casatoresc cu el. Eu ma temeam sa ii reprosez in orice.”, a adaugat mama a trei copii.

Din cauza fostului sau, ea a ajuns sa cantareasca doar 39 de kilograme. „El era foarte dependent de modul in care trebuie sa arate o persoana langa dansu. Eu stateam pe diete. Cea mai mica greutate a mea, cu el intr-o relatie, a fost de 39-40 de kilograme. Eu am ajuns la spital din cauza asta. El mereu imi spunea: „Tu esti grasa. Uita-te la tine ce grasa esti.” Si eu ma vedeam grasa. Vezi cum poate sa influenteze parerea omului care este mereu aproape de tine?”

„Pe mine asta atat de mult m-a marcat ca eu acum nu permit la nimeni sa se foloseasca de mine sau cumva sa ma injoseasca. Sa imi spuna ceva despre infatisarea mea.”, a spus in cele din urma influencerul.

Priveste interviul integral mai jos:

Katy Black s-a nascut la data de 3 martie, 1999. Este una dintre cele mai populare bloggerite din Moldova. A devenit cunoscuta inca din 2015, atunci cand publica adesea filmulete amuzante impreuna cu fratele sau Ilie, pe canalul ei de Youtube. La moment tanara se bucura de peste 330 de mii de abonati pe Youtube si 430 de mii de urmaritori pe Instagram.

Totul pentru o nunta de vis! Rochii de mireasa, costume pentru miri, accesorii si decor. Vezi cum a avut loc cea mai grandioasa expozitie intr-un castel din tara, dedicata produselor si serviciilor de mariaj - VIDEO

Ea este casatorita din august 2018 cu antrenorul Cristian Cebotari. Cei doi au impreuna trei fii.

Articole din aceeasi categorie