02.12.2022
Tu stii cum arata Zoe Kravitz in copilarie? Tatal actritei a publicat o imagine rara cu aceasta, din primii sai ani de viata - FOTO

Recent, Zoe Kravitz si-a sarbatorit ziua de nastere. Artistul Lenny Kravitz si-a felicitat in mod emotionant fiica cu ocazia implinirii a 34 de ani.

Tatal actritei a publicat o poza cu fiica sa, iar in descrierea acesteia a scris: „La multi ani! Nu a existat un moment in care sa nu te fi admirat. Sunt atat de recunoscator ca Dumnezeu m-a ales pe mine sa fiu tatal tau. Te iubesc.”

Khloe Kardashian continua sa slabeasca! Vezi cum a aparut vedeta pe strazile din Los Angeles - FOTO

Acum cateva zile, Zoe a oferit un interviu pentru revista American GQ. Intr-o conversatie cu reporterii, actrita a vorbit despre relatia pe care o are cu iubitul sau Channing Tatum.

„Este o persoana minunata. Ma face sa rad si amandurora ne place foarte mult arta, vorbim despre arta si invatam impreuna lucruri noi. Ne place sa ne uitam la filme.”, a recunoscut vedeta de la Hollywood. 

Zoe Isabella Kravitz este o actrita, cantareata si model american. Si-a facut debutul in actorie in filmul de comedie romantica No Reservations.

Te topesti dupa ea! „Copilul-soare” al Ludmilei Adamciuc implineste 5 anisori! Vezi momentul adorabil in care Beatrice sufla in lumanarile de pe tort - FOTO

Articole din aceeasi categorie