02.12.2022
Te topesti dupa ea! „Copilul-soare” al Ludmilei Adamciuc implineste 5 anisori! Vezi momentul adorabil in care Beatrice sufla in lumanarile de pe tort - FOTO

Pe data de 2 decembrie 2017, bloggerita Ludmila Adamciuc a devenit pentru prima data mama. Aceasta a nascut o fetita pe nume Beatrice.

Astazi micuta a implinit 5 anisori, si cu aceasta ocazie Ludmila impreuna cu sotul sau au organizat o sedinta foto de familie.

O noua colaborare pentru Kapushon! Interpretul a lansat videoclipul piesei „Driving home for Christmas” alaturi de micuta Ariana Maistrov - VIDEO

In centrul atentiei a fost desigur Beatrice, dar si un tort handmade. Fotograful a reusit sa imortalizeze momentul in care „copilul soare” a suflat in lumanarile.

O femeie a starnit dezbateri aprinse pe TikTok dupa ce s-a afisat cu si fara machiaj - VIDEO

„Iubire. La multi ani. Noi suntem fericiti langa tine si recunoscatori ca ne-ai ales.”, a scris Ludmila in mediul online.

O voce de inger! Fiica sotilor Stefanet a cantat alaturi de indragitul interpret Marcel Pavel pe o scena din Romania. Vezi prestatia Alexandrei - FOTO/VIDEO

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Articole din aceeasi categorie