02.12.2022
Khloe Kardashian continua sa slabeasca! Vezi cum a aparut vedeta pe strazile din Los Angeles - FOTO

In ultimul an, Khloe Kardashian s-a supus mai multor schimbari. Vedeta si-a schimbat stilul vestimentar, a avut mai multe nuante ale parului, dar si a reusit sa slabeasca considerabil.

Acum cateva zile, celebritatea a fost vazuta de catre paparazzi in Los Angeles. Se pare ca aceasta nu se opreste din slabit.

Khloe a ales sa poarte un look total purple pentru iesirea in oras. Acesta a fost format dintr-o pereche de blugi luciosi si o maleta cu maneca lunga, mulata pe corp.

Nicolle Trifan a implinit 25 de ani! Vezi ce destinatie a ales pentru a-si sarbatori aceasta zi speciala: „Flori niciodata nu mi-am cumparat singura” - FOTO/VIDEO

Ea si-a completat tinuta cu o pereche de ochelari aviatori si sandale mov. Din imagini se poate observa ca ea lucreaza constant asupra aspectului sau fizic. Nu exista limita pentru perfectiune, acesta fiind motto-ul sau.

Khloe Alexandra Kardashian este o personalitate americana de televiziune si femeie de afaceri. Are un copil, mai exact o fetita, numita True Thompson.

O voce de inger! Fiica sotilor Stefanet a cantat alaturi de indragitul interpret Marcel Pavel pe o scena din Romania. Vezi prestatia Alexandrei - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie