28.06.2021
Tu stiai ce diferenta de varsta este intre Cleopatra Stratan si Edward Sanda?

Desi sunt destul de tineri, Cleopatra si Edward intentioneaza sa se casatoreasca foarte curand.

Formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc si intentioneaza in curand sa intemeieze o familie. Cleopatra Stratan si Edward Sanda sunt impreuna de mai bine de un an si se iubesc ca in prima zi. Din cauza pandemiei, cei doi au fost despartiti ceva timp, facand naveta Chisinau - Bucuresti, insa dupa ce a absolvit liceul, Cleo nu a mai stat la dubii si s-a mutat alaturi de logodnicul ei la Bucuresti.

Cleopatra Stratan s-a mutat cu iubitul la Bucuresti. Cum arata locuinta si ce spune despre prima perioada impreuna

Desi intre cei doi este o diferenta de varsta de 5 ani, Edward si Cleopatra sunt convinsi ca sunt facuti unul pentru altul. El va implini in luna iulie 24 de ani, in timp ce logodnica lui a devenit majora anul trecut, urmand sa implineasca 19 ani la toamna. Dupa ce la aniversarea trecuta artistul a cerut-o in casatorie pe fiica lui Pavel Stratan, indragostitii afirma ca vor face nunta in aceasta vara, intr-un cerc restrans cu familia si cei mai apropiati prieteni.

Moda inspirationala sau lipsa de creativitate? Irina Rimes, Jo si Nicole Cherry au purtat aceeasi tinuta. Cui ii sta mai bine?

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie