28.06.2021
Moda inspirationala sau lipsa de creativitate? Irina Rimes, Jo si Nicole Cherry au purtat aceeasi tinuta. Cui ii sta mai bine?

Piesele vestimentare deosebite atrag atentia mai multor vedete, de aceea se creeaza situatiile in care ele poarta aceeasi tinuta.

Uneori poate deveni plictisitor sa vezi aceeasi piesa vestimentara la mai multe vedete, dar cu asemenea ocazii, ochii criticilor se bucura. Chiar daca au voci absolut reconoscibile si sunt extraodrinar de talentate toate trei, Irina Rimes, Nicole Cherry si Jo se pare ca sunt pe aceeasi unda la capitolul vestimentar.

Nu rare sunt situatiile in care artistele poarta accesorii asemanatoare, insa de aceasta data, cele trei au facut o obsesie pentru un corset care le-a pus in valoare cele mai frumoase forme. Sau poate pur si simplu fetele lucreaza cu aceeasi echipa de stilisti, uneori neinspirati.

Prima care l-a purtat a fost Nicole Cherry, care in curand va deveni mamica. Interpreta s-a filmat in el pentru un videoclip, iar look total a facut-o sa descrie fotografia respectiva in felul urmator: „la otra Nicole (cealalta Nicole)...suna a nume de telenovela”.

E ca pestele in apa in showbizul din Rusia! Natalia Gordienko - pata de culoare de la „Zhara” fest: „Sanii mei tot incearca sa iasa la iveala si sa uimeasca toti internautii”

Si Jo a utilizat corsetul pentru filmarea clipului la piesa „Dorul”. Artista a avut un look sexy si provocator.

Irina Rimes, la randul ei, a accesorizat corsetul intr-un mod personalizat, ceea ce a facut-o si mai diferita de colegele ei. 

In acelasi timp, Irina a purtat un corset asemanator, de culoarea rosie, la filmarea variantei live a piesei „Your Love”, in colaborare cu Cris Cab.

Tu ce spui, pentru cine a fost o decizie mai buna sa poarte aceasta piesa?

Rihanna, aparitie incredibila pe strada: Intr-o tinuta transparenta pe sub care nu purta nimic

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie