22.06.2021
Cleopatra Stratan s-a mutat cu iubitul la Bucuresti. Cum arata locuinta si ce spune despre prima perioada impreuna

Cleopatra Stratan si Edward Sanda s-au mutat impreuna, eveniment pe care il asteptau demult.

Intepreta care parca mai ieri canta despre Ghita, era imbracata in rochita cu buline si abia ducea bagajul dupa ea, acum s-a mutat la casa ei. Dupa ce a sustinut examenul de Bacalaureat, Cleopatra Stratan a plecat imediat in Romania, acolo unde deja de mai bine de un an o asteapta alesul inimii si cu care urmeaza sa se casatoreasca in aceasta vara.

Nicolle Trifan - sleita de puteri! Ce s-a intamplat cu blonda sexy si de ce vrea sa renunte la retelele sociale pentru o perioada - VIDEO

Cleo si Edward sunt practic de nedespartit acum. Lucreaza impreuna, locuiesc impreuna, iar cand fiica lui Pavel Stratan vine in Moldova, la fel, Edward o insoteste.

Faptul ca au reusit sa se mute separat este un eveniment important si mult asteptat, pentru ca pe durata pandemiei indragostitii au reusit mai rar sa se intalneasca.

Fanii celor doi sunt si ei entuziasmati si au foarte multe curiozitati cu privire la relatia lor, asa ca nu au ratat ocazia si i-au adresat cateva intrebari Cleopatrei.

Parintii erau impotriva, dar cand l-a vazut pentru prima data pe Leo, mama Iulianei Beregoi a inceput sa planga: „E mult mai misto sa iai un animal care a stat intr-un adapost” - VIDEO

„Se bucura si Edward ca in sfarsit te-ai mutat la Bucuresti?”, a intrebat-o cineva, la care ea a raspuns in felul in care toata lumea se astepta: „Sigur că da! Amandoi asteptam ziua in care ne vom muta impreuna si iata a venit! Ne-am mutat de cateva zile si suntem super bucurosi.”

La cererea unui fan de a le arata locuinta in care stau, Cleo a fost ironica si a postat o fotografie din liftul blocului.

De curand, tanara a sustinut examenul de Bacalaureat si afirma ca deocamdata se va concetra asupra carierei muzicale, fara a intra la vreo facultate.

Cum reactioneaza iubitul francez al Irinei Rimes, atunci cand o vede pe panourile publicitare: „Este imposibil!”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie