15.03.2023
Trupa Akord - despre femei! Vezi cand se insoara cei mai ravniti burlaci din Republica Moldova: „Toata lumea asteapta, nunta, casatorie, copil. Asta se va intampla in momentul cand...”

Cei mai ravniti burlaci din showbizul autohton au facut dezvaluiri despre femeile din viata lor. Cand se insoara baietii de la Akord si alaturi de cine a sarbatorit Igor Sirbu ziua de nastere care a avut loc recent, vezi din reportajul marca O Seara Perfecta.

Igor Sirbu a povestit cum si-a sarbatorit ziua de nastere: „In acest an am fost mai original ca oricand alta data, pentru ca, am plecat acasa. A fost o sarbatoare absolut intima, absolut familiara, la casa parinteasca. Asa am decis, sper ca baietii nu s-au suparat tare ca nu am dat petrecere, ca-i postul mare. Am primit multe felicitari. Nimeni nu mi-a facut transfer pe card. Eu am ajuns la asa un moment al vietii cand am tot. O casa, o masina poate da, dar eu ma refer la daruri zilnice, eu am tot.”

Are un nou iubit? Vezi ce a povestit interpreta Dianna Rotaru: „M-am indragostit ca o fetita de 16 ani...” - VIDEO

„I-am urat tot ce-i mai bun, tot ce mi-am urat mie, asta ii urez si lui Igor, fiindca, el in primul rand m-a ajutat cu multe si ma ajuta pana in prezent.”, a spus Eduard Malareu.

Igor a spus ca nu forteaza lucrurile ce tin de casatorie: „Toata lumea asteapta, nunta, casatorie, copil. Asta se va intampla in momentul cand bunul Dumnezeu imi va da acest lucru. Nu trebuie sa fortez lucrurile. In viata daca apesi pe accelerare mai repede, ai sansa sa ajungi in gard”

Se jucau impreuna in copilarie, iar acum formeaza o familie frumoasa! Afla cum a inceput povestea de dragoste a bloggeritei Diana Rimis cu sotul ei: „Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie...” - FOTO

Eduard a martursit care sunt cee mai importante femei din viata lui, dar si cand va fi nunta: „De 8 martie am fost la parinti. Din fericire era si bunica acasa si eu ma uit la cele mai importante femei care mi-au pus acest fundament de barbat. Eu am venit cu flori si am primit placere. Niciodata nu o sa ma satur de mama si bunica si desigur si de viitoarea sotie. Noi nunta acum nu facem, trebuie de organizat, dar o sa fie odata si odata.”

„Mama este femeia - femeilor, oricand si oriunde. Bunica mea inca este in viata si are 90 de ani, e mai complicat, e mai bolnava, i-am dus un buchet de flori si am imbratisat-o. Femeile ma iubesc cu toata inima. Eu problemele mele simt ca se rezolva alaturi de femeie si asta ma face puternic.”, a spus Igor. 

Articole din aceeasi categorie