26.02.2022
Trecutul i-a rascolit sufletul! Fotograful Gabi Hadiev si-a amintit de anii traiti in Ucraina: „Cum sa dormi in pat cald, cand stii ca cineva sta pe marginea drumului pe la vama si asteapta luat la cineva acasa” - FOTO

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Fotograful cunoscut din Moldova, Gabi Hadiev, a postat recent pe pagina sa de Instagram, un mesaj emotionant, prin care isi aminteste despre timpurile in care a trait si a invatat in Ucraina. 

„E seara cand imi aduc aminte cu nod in gat de anii traiti in Ucraina. Imi aduc aminte de buneii mei, de bunelul meu pe care il numeam „mosul”. Care imi povestea despre razboi, iar eu copil fara griji si rani asteptam ora 23:00 sa ies langa portita la intalnire cu prima mea dragoste. A fost si este un sat unde se vorbea romana. Unde la fel exista „lejanca, galuste, barabule pe sparhat si cartofi piure cu chisleac. 

Exista Siret si haine spalate in rau. Erau mesele pline de bucate si toate rudele adunate ramase care unde incape peste noapte in casa cea mare. Era sopru plin de lemne si grajdu cu animale. In seara asta mi s-au rascolit atatea amintiri si sa nu fi fost in pat acum cu Ina (prietena mea) trageam un bocet amar in perna. 

Cristina Burdulescu - cum a reactionat viitoarea mamica la razboiul declansat contra Ucrainei: „Ieri am cunoscut emotii pe care nu le-am mai trait vreodata” - FOTO

Eu nu stiu ce o sa fie maine dimineata. Dar tot ce vreau acum e sa-mi aduc aminte „tatal nostru” si cum zic ai nostri sa ma intorc cu fata spre Dumnezeu. Asta-i, se pare, unicul lucru ce e in puterile mele si poate depinde doar de mine”, a scris Gabi Hadiev. 

„Tot ce vreau, e sa vad un sfarsit. Urmaresc orice update. Trec prin mine orice informatie. Stiu ca e parsiv sa o faci. 28 de ani am fugit de stiri si politica si eram mereu pozitiva. Dar cum sa dormi in pat cald, cand stii ca cineva sta pe marginea drumului pe la vama si asteapta luat la cineva acasa”, a mai adaugat fotograful. 

Nu si-a putut stapani lacrimile! Diana Mocanu - momentele pe care nu le va uita niciodata, dupa ce tocmai a revenit din mijlocul razboiului: „Cel mai tare imi parea rau de oamenii care au ramas in Ucraina” - VIDEO

Gabi Hadiev este un fotograful cunoscut din Republica Moldova ce are pe Instagram o comunitate de aproape 20 de mii de urmaritori.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie