26.02.2022
Cristina Burdulescu - cum a reactionat viitoarea mamica la razboiul declansat contra Ucrainei: „Ieri am cunoscut emotii pe care nu le-am mai trait vreodata” - FOTO

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. Cristina Burdulescu, antrenoarea de fitness online, a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj emotionant, prin care isi dezvaluie emotiile care o cuprind de cand a inceput razboiul din Ucraina si pana in prezent. 

„Ieri am cunoscut emotii pe care nu le-am mai trait vreodata. Nu am panicat, strigat sau plans. M-am blocat. Am mutit. Pot numara pe degete vorbele spuse. Eram disperata. Am vazut cel mai urat scenariu posibil. Cel critic, ca in filmele despre razboi. Dar cel mai grav e ca in aceste scenarii imi tineam copilul in brate.

Svetlana Sainsus a lansat campania „Sa fie pace pe pamant”! In doar 3 ore au fost donati peste 60 de mii de lei pentru populatia Ucrainei care s-a refugiat in Republica Moldova: „Sa le deschidem usile, sa le deschidem inimile noastre”

M-a invadat un sentiment de vinovatie pentru ceea ce nu pot controla sau influenta. Insa precum noi suntem creatorii acestui sufletel, absolut tot ce se va intampla cu el este pe raspunderea noastra.

Ma simteam vinovata pentru ca existenta ei, in loc sa ma faca mai puternica, ma face sa ma simt inca mai vulnerabila si neputincioasa.

Cum nu ar fi, sunt gata sa o strang in brate si sa-i fiu scut. Astea fiind spuse, SPER si MA ROG ca bebelusul nostru sa nu cunoasca frica. Sa se nasca intr-o lume PASNICA si sa se simta in siguranta”, a scris Cristina Burdulescu. 

Sunt gata sa primeasca refugiatii la ei acasa si sa le ofere tot suportul necesar! Mai multe persoane influente de la noi au dat dovata de solidaritate facand gesturi demne de respect: „In asa cazuri, ar trebui sa stam si trei pe metru patrat” - FOTO/VIDEO

Cristina Burdulescu este o antrenoare online si nutritionista din Republica Moldova ce are pe Instagram o comunitate de aproape 20 de mii de urmaritori.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie