13.05.2022
Trebuie sa vezi asta! Acest video cu surorile Kardashian a facut inconjurul lumii si i-a facut pe toti sa rada cu lacrimi. Vezi momentul amuzant de la Met Gala postat pe retelele de socializare - VIDEO

E imposibil sa privesti o singura data videoclipul viral cu surorile Kardashian la Met Gala. Pe langa faptul ca acestea au fost practic principalul subiect de discutie de la eveniment, acum faima lor cu siguranta nu va inceta datorita video-ului postat de un utilizator al platformei TikTok.

Clanul Kardashian s-a prezentat in masa la evenimentul inaugurat de Institutul de costume al Muzeului Metropolitan de Arta din New York.

Intr-un videoclip TikTok, utilizatorul Ray Swift sau @rayxswift – un influent creator de continut TikTok cu peste 744.000 de urmaritori a distribuit un videoclip diferite momente de la Met Gala, in care toate surorile Kardashian/ Jenner apar plangand in hohote si cu fata extrem de incretita. 

„De ce au fost toate Kardashianele atat de triste la MET GALA”, si-a subtitrat Ray postarea.

„Ei ma considera tradatoare”. Jurnalista Marina Ovsyannikova a povestit ca si-a pierdut despre oamenii dragi din cauza actiunilor impotriva razboiului: „Fiul meu m-a acuzat, iar mama nu mai vorbeste cu mine...” - FOTO

Utilizatorii TikTok s-au amuzat de minune din cauza video-ului vazut:  „Nu am aeeer, va rog nu mai postati asemenea clipuri. Rad prea mult”, a scris o persoana in sectiunea de comentarii de sub postare. 

„Toate s-au batut inainte de a iesi pe covorul rosu”, a glumit un alt utilizator, in timp ce un al treilea comentariu spunea: „Rad cu lacrimi”.

A primit peste un milion de vizualizari si aproape trei mii de comentarii la momentul scrierii.

La scurt timp dupa ce video-ul a fost postat, acesta a si acumulat peste 1 milion de vizualizari si peste 10 mii de comentarii. 

Chiar daca de meserie este bucatar, muzica este cea care i-a rapit inima! Elena Demirdjean a ridicat in picioare toti juratii de la Romanii au Talent. Ce emotii a avut artista: „Ceea ce vede lumea e putin, ceea ce ramane in spate, stim doar noi” - VIDEO

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie