13.05.2022
Chiar daca de meserie este bucatar, muzica este cea care i-a rapit inima! Elena Demirdjean a ridicat in picioare toti juratii de la Romanii au Talent. Ce emotii a avut artista: „Ceea ce vede lumea e putin, ceea ce ramane in spate, stim doar noi” - VIDEO

Interpreta Elena Demirdjean a fost invitata la emisiunea O Seara Perfecta, unde a cantat o melodie in limba armeana. Artista merge in fiecare duminica la Biserica Armeneasca, unde canta in cor. Iar de curand, dupa spusele interpretei, copiii sai au inceput si ei sa mearga la acea biserica, unde invata limba armeana si traditiile acestui popor. 

Piesa pe care a cantat-o este despre o mireasa care a fugit de la nunta. „Trebuia sa fie o nunta, insa mireasa a fugit. Asta mai mult se refera pentru timpurile de mai demult, cand parintii dadeau fetele la maritat fara ca ea sa isi stie sotul, fara ca macar o data sa il vada”. 

Tatal Elenei este armean de nationalitate. De la el ea si cunoaste atat de bine aceasta limba. „Nu demult s-a deschis scoala duminicala la Biserica Armeana si copiii mei au mers acolo si invata limba armeana. Eu tot ma stradui sa fiu in fiecare duminica la biserica. Avem parinte care face liturghie in fiecare duminica si ma stradui sa merg, sa cant acolo, sa discut cu oamenii care vin acolo”.

In Armenia, Elena a fost cu doi ani in urma. „Am fost la un festival care era la vreo 300 km de la capitala Armeniei. Am fost cu Catalina Rusu apropo”. 

Se afla in cel mai scump hotel din lume si urmeaza sa se lanseze pe piata internationala! Interpreta Iuliana Beregoi, la un pas distanta de a lansa o piesa in limba engleza. Vezi detaliile oferite de artista: „Totul va fi in alt stil, diferit...” - VIDEO

De profesie, invitata este bucatar. „Dupa ce am absolvit scoala eu imi doream foarte mult sa cant, insa asa s-a primit ca nu am putut merge la studii la muzica. La mine totul era la auz, nu aveam studii, nu am invatat pianul. Atunci am decis sa merg la Colegiul de culinarie, unde am primit si o diploma de „Bucatar, cofetar - categoria a patra”. Nu pot spune ca nu mi-a prins bine in viata acest lucru”. 

Elena a venit si cu o experienta frumoasa de la Romanii au Talent. „Am avut niste emotii foarte mari. Poate nu s-a simtit, nu s-a vazut, insa doar eu stiu prin ce am trecut. Au fost niste emotii pozitive, mai ales cand juriul s-a ridicat in picioare. Pentru un artist este nevoie de o sustinere morala. Noi toata viata muncim si ne urcam treptat pe cate o scara. Noi toata viata invatam si ne dezvoltam”. 

Tany Vander - de nerecunoscut dupa cea mai recenta schimbare de look! Vezi cum arata bloggerita cu noua sa tunsoare - FOTO

„Ceea ce vede lumea e putin, ceea ce ramane in spate, ramane doar cu noi. Pot sa zic ca am facut acolo cunostinta cu foarte multe fete frumoase si talentate. Cu ele tinem legatura si pana in ziua de azi. Eu nu pot sa zic ce anume am invatat eu din toata aceasta experienta, insa pot spune ca asta m-a imbogatit sufleteste. 

Viata sa de soprana este foarte colorata. „Am concerte, evenimente”. 

„Cand am mers la Academia de Muzica, la domnul Munteanu, i-am zis ca vreau sa cant ca Larisa Dolina, insa el mi-a spus ca eu trebuie sa cant asa ca mine, sa am o personalitate. Eu nici nu ma gandeam ca voi canta vreodata opera, muzica clasica, insa el m-a indrumat si m-a indreptat pe aceasta cale. Totusi in muzica usoara este mult mai simplu, daca ai o baza in muzica clasica”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie