02.09.2022
Sunt urmatorii? Renato Usatii si Nina Cretu - invitati la nunta grandioasa a Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati. Vezi rochia pe care a imbracat-o sora lui Emilian Cretu, dar si imaginile pe care le-a surprins aceasta din timpul evenimentului - FOTO/VIDEO

Renato Usatii si Nina Cretu sunt de nedespartit. Cei doi au fost invitati la nunta Anastasiei Fotachi si a lui Gabriel Stati.

Sora lui Emilian Cretu a postat pe Instagram cateva imagini de la eveniment.

 

 

 

Cuplul s-a asortat de minune, Nina a imbracat o rochie eleganta marca Valentino, iar Renato s-a imbracat mai lejer, in stil casual, insa n-a uitat de camasa alba si sacou clasic. 

De asemenea, Nina a postat imagini din programul artistic de la nunta. Invitati sa cante la marele eveniment au fost trupa Holograf, dar si interpretul Marcel Pavel. Se pare ca toti invitatii au ramas placut suprinsi de organizarea nuntii.

 

Totodata, tortul miresei a fost unul cu adevarat grandios si imens Anastasia cu greu a taiat prima bucata. 

Renato Usatii si Nina Cretu formeaza un cuplu din ianuarie 2022. Cei doi au postat imagini in care petrec timpul impreuna si totul parea o gluma, insa intr-un final, cei doi sunt de nedespartit si calatoresc mult. Se pare ca familia Ninei este incantata de alegerea ei.

Articole din aceeasi categorie