01.08.2022
„Totul s-a schimbat in jurul meu”! Ce postare a publicat Vera Brejneva in mediul online dupa ce s-a presupus ca divorteaza de Konstantin Meladze - FOTO

Abonatii fostei soliste a trupei VIA Gra au observat ca artista in varsta de 40 de ani publica din ce in ce mai rar imagini noi pe retelele de socializare. Fanii Verei au decis sa o intrebe pe aceasta daca totul este in regula. Brejeva spre uimirea internautilor a publicat o postare in care a vorbit sincer despre trairile sale.

„M-am intrebat la un moment dat daca au fotografii cu mine, actuala eu. M-am uitat in albumul foto si am vazut imagini cu sotul, copiii, cainele, mama, familia, fotografii din natura. Eu insa nu sunt. Din luna iulie am doar doua fotografii cu mine. Totul s-a schimbat in jurul meu si continua sa se schimbe. E ciudat sa te uiti la tine atunci cand intelegi ca tot ce era familiar a ramas in trecut.”, a scris Vera pe Internet.

Recent au aparut zvonuri precum ca Vera si sotul sau Konstantin divorteaza. S-a speculat chiar ca Meladze intentioneaza sa se intoarca la fosta sa sotie. Cu toate acestea, Yana Summ a negat informatiile.

Volodimir Zelenski, declaratii neasteptate despre sotia lui in interviul pentru Vogue: „Este o femeie puternica...”

De asemenea, Brejneva a facut o postare unde a scris: „Toti trecem printr-o perioada dificila in acest moment. Totul in cercul meu interior se schimba. Nu mai sunt la fel ca acum doua luni. Aceasta cantitate de durere nu poate decat sa schimbe o persoana. Dar incerc sa protejez cu grija iubirea care este in mine.”, a precizat cantareata.

De ce a plecat Ben Affleck de langa J Lo? A lasat-o singura in Europa, in timp ce el s-a dus glont acasa la fosta sotie

Vera Brejneva si Konstantin Meladze s-au casatorit in 2015.

Articole din aceeasi categorie