01.08.2022
Volodimir Zelenski, declaratii neasteptate despre sotia lui in interviul pentru Vogue: „Este o femeie puternica...”

Volodimir Zelenski, presedintele ucrainean in varsta de 44 de ani, a pozat in revista Vogue alaturi de sotia lui, Olena Zelenska, decizie care a fost intens criticata de fani, insa el a facut si declaratii inedite despre partenera lui.

In cadrul interviului acordat aceleiasi publicatii, Volodimir Zelenski a sustinut ca sotia lui ”este mai puternica decat a crezut”, iar acest lucru l-a descoperit dupa ce izbucnirea razboiului.

„Are o personalitate puternica.”, a declarat Zelenski, potrivit revistei People, continuand: „Iar acest razboi, ei bine, probabil orice razboi scoate la iveala calitati pe care nu credeai ca le ai, a aratat acest lucru.”, a spus el.

Totodata, in cadrul acestui interviu, Zelenksi a numit-o pe Olena „iubirea mea” sau „cel mai bun prieten”: „Olena chiar e cea mai buna prietena. Iubeste Ucraina, e adevarat si este o mama extraordinara.”, a mai spus el.

Horoscop 1 august 2022. Discutie aprinsa cu persoana iubita si un plan de afaceri promitator

Totodata, Zelenski a dezvaluit ca nu poate sa-si vada copiii in aceasta perioada, motiv pentru care sufera teribil.

„La fel ca orice barbat obisnuit, am fost ingrijorat pentru ei, pentru siguranta lor. Nu am vrut sa-i pun in pericol.”, a mai spus presedintele ucrainean.

Volodimir Zelenski si sotia lui, Olena, au doi copii

Olena si Volodimir sunt din acelasi oras, Krivor Rog, au fost la aceeasi scoala generala, insa s-au cunoscut mai tarziu, in timpul facultatii. Presedintele a absolvit Facultatea de Drept. Prima doamna a studiat la Facultatea de Inginerie Civila, unde a urmat cursurile de arhitectura, insa a decis sa profeseze in alt domeniu.

Katy Black si-a surprins sotul cu doua cadouri minunate, pe care el demult si le-a dorit. Vezi ce reactie a avut Cristian Cebotari cand a vazut ce surpriza i-a facut sotia sa: „Emotii amestecate” - VIDEO

Impreuna cu Volodimir a fondat o companie de productie in industria entertainmentului, Studio Kvartal-95. Olena si-a descoperit si cultivat aici pasiunea pentru scris, fiind scenarista si producatoare pentru diverse emisiuni si filme.

Volodimir Zelenski si Olena, nascuta Kiyashko, s-au casatorit in 2003, dupa o relatie de opt ani. Sunt de aceeasi varsta, avand 44 de ani, si au doi copii: o fata nascuta in 2004, Aleksandra, si un baiat nascut in 2013, Kiril.

Articole din aceeasi categorie