01.08.2022
De ce a plecat Ben Affleck de langa J Lo? A lasat-o singura in Europa, in timp ce el s-a dus glont acasa la fosta sotie

Ben Affleck a lasat-o singura in Europa pe noua sa sotie, iar el a revenit in SUA, ocazie cu care s-a dus glont la fosta. Aici, il astepta nerabdator Samuel, mezinul pe care il are cu Jennifer Garner.

Nu e usor sa jonglezi cu viata de familie, atunci cand ai mai multi copii, o fosta sotie, o proaspata sotie si un film de regizat.

Horoscop 1 august 2022. Discutie aprinsa cu persoana iubita si un plan de afaceri promitator

Pentru actor, a fost o mini luna de miere, caci Ben Affleck n-a mai continuat aventura europeana langa sotia sa.

Practic, starul i-a fost alaturi doar cateva zile la Paris si atunci a fost surprins de fotoreporteri motaind sau cascand. Este drept, putini oameni pot face fata ritmului infernal in care Jennifer Lopez traieste.

La Ben s-a acumulat serios oboseala, caci inainte de casatoria intempestiva din Vegas, el a filmat zilnic pentru noul film la care lucreaza. Si cum J Lo este o diva cu nenumarate contracte, ea a ramas in Europa sa le onoreze. Chiar in aceasta seara, superba Jennifer va canta in Capri, pentru UNICEF, in cadrul Galei LuisaViaRoma. Vedeta a fost vazuta ieri in Capri, in timpul repetitiilor pentru concert. Evenimentul exclusivist are ca scop strangerea de fonduri pentru UNICEF.

Jennifer Lopez a plecat singura de la Paris, de la hotelul de lux in care a stat cu sotul sau si alaturi de care a avut numeroase aparitii glam, inclusiv o cina romatica, de ziua sa, caci diva a implinit 53 de ani. In Capri a fost vazuta alaturi de Max, fiul sau. Gemenii de 14 ani Max si Emme sunt copiii pe care ii are cu fostul sot, Marc Anthony.

Andreea Marin si-a facut o noua schimbare de look. Cum arata acum vedeta - FOTO

Ben Affleck s-a grabit sa ajunga in L&A, pentru a sta si cu fiul sau, caci Samuel nu i-a insotit pe proaspetii insuratei la Paris, asa cum au facut celelalte doua fiice pe care le are cu Garner.

Articole din aceeasi categorie