27.06.2022
„Totul incepe de la tine” - este lectia pe care a invatat-o de-a lungul timpului Olia Tira! Afla cum se simte interpreta dupa ce s-a mutat in Cipru, dar si cat de mult a evoluat spiritual: „Dumnezeu intotdeauna ma trage din zonele periculoase..” - VIDEO

Entuziasmata, plina de emotii pozitive si foarte fericita ca a revenit acasa, Olia Tira a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta. 

Nu stie ce va fi maine, dar e plina de curaj si spune „da” tuturor provocarilor pe care viata i le ofera: „Sunt libera si dau libertate posibilitatilor sa se intample asa cum vor ele in viata mea. Eu sunt recunoscatoare, si stiu unde vreau sa ajung, ce vreau sa obtin in viata si ce oameni imi doresc sa ma inconjoare. Stiu cum sa manifestez prin ceea ce fac si sincera sa fiu acum sunt mult mai relaxata in muzica, dar simt ca va veni ceva grandios, mai profund si imi dau posibilitatea sa fiu libera, sincera cu mine si fara compromisuri.”, spune interpreta.

Artista s-a mutat in luna ianuarie 2022 in Cipru: „Nu stiu cum se intampla, dar Dumnezeu intotdeauna ma trage din zonele periculoase inainte de a se intampla ceva, in cazul acesta razboiul.”, a mai adaugat ea.

Michelle si Barack Obama reactioneaza dur dupa anularea dreptului constitutional de avort in SUA

Artista a povestit despre activitatea sa din tara in care s-a mutat si a povestit cat de minunat se simte acolo: „Acolo este sora mea, sunt prietenii mei, eu predau lectii de canto, am concerte, intalniri frumoase, sunt de asemenea si bine-venita la radio. Viata merge inainte, dar sa stii ca nu uit de casa.”, a mentionat Olia.

Aceasta spune ca se incarca cu emotii pozitive din starile sale interioare si actiunile intreprinse zilnic. Olia spune isi spune in fiecare zi afirmatii pozitive, se iubeste, isi pregateste dejunuri delicioase si danseaza pe muzica sa preferata.

Ea a afirmat ca atunci cand o persoana se enerveaza, este deranjat de o stare interioara: „Ceea ce ma deranjeaza intr-o alta persoana este de fapt despre mine. Fiecare dintre cei care apar in viata noastra, ei sunt oglinzile noastre.”, marturiseste Olia.

Cat de mult s-a schimbat Bianca Dragusanu de la debutul in televiziune! Diva, campioana la operatii estetice - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie