26.06.2022
Cat de mult s-a schimbat Bianca Dragusanu de la debutul in televiziune! Diva, campioana la operatii estetice - FOTO

Bianca Dragusanu s-a transformat radical in ultimii zece ani si a demonstrat ca este un adevarat cameleon! A fost bruneta, blonda, a avut suvite, nuante calde sau reci de blond, extensii, par scurt, insa cele mai mari schimbari sunt la nivelul fetei si corpului, fara indoiala!

Daca am putea sa apasam pe-un buton si sa ne intoarcem in timp, am sta fata in fata cu Bianca Dragusanu la „Din Dragoste”, o tanara simpla, machiata „la moda” pentru anii 90, cu buze subtiri, dantura imperfecta si sprancene pensate in exces. Acum, la 39 de ani, multi sunt de parere ca arata mai tanara ca atunci.

Pique nu vrea ca Shakira sa plece in Miami cu copiii. Care sunt conditiile fotbalistului in ceea ce-i priveste pe baietii sai

Stilul sau s-a schimbat radical, acum poarta haine scumpe, este mereu coafata si machiata ca la carte si recunoaste ca este o impatimita a operatiilor estetice. Bianca Dragusanu este campioana Romaniei la interventii chirurgicale si a spus in repetate randuri ca n-are de gand sa se opreasca prea curand.

Pe langa asta, diva are inca o dependenta: fitness-ul! Da, medicul estetician a ajutat-o sa arate bine, dar trebuie sa recunoastem si meritele vedetei, care petrece ore bune in sala de forta, pentru a avea o silueta de invidiat.

Horoscop 26 iunie 2022. Zodia care are sanse mari sa se certe cu partenerul de viata

Cate operatii estetice are, de fapt, Bianca Dragusanu

Sincera si asumata, ca de fiecare data, fosta prezentatoare TV a vorbit despre fiecare interventie pe care a suferit-o. Daca facem un calcul, observam ca putem mentiona 30 de astfel de proceduri prin care blondina a trecut in ultimul deceniu. Mentionam ca in acest numar sunt incluse si proceduri precum injectari cu botox, acid hialuronic sau fire PDO. Chiar medicul sau este cel care a dezvaluit toate modificarile la care Bianca a apelat.

„Are injectari facute, un botox care creeaza un aspect natural. Are, ca si eu i-am facut. Are injectari cu acid hialuronic la nivelul fetei, de reconturare de linie mandibulara. La nas are rinoplastie. Doua, una acum cativa ani si acum o reconstructie. La nivelul buzelor are interventii cu acid hialuronic. La sani are doua interventii chirurgicale. S-a lucrat si la fund, dar face si sala”, a declarat Alexandra Filip, la Teo Show. Intre timp, Bianca a bifat alte interventii, precum liftingul „fox eyes” si cateva injectari.

Bianca Dragusanu nu s-a ascuns niciodata. Cate operatii are de gand sa isi mai faca?

„Sunt in cea mai buna varianta a mea deoarece mereu imi place sa fac un update, atata timp cat ma simt bine in pielea mea, diferenta dintre eu si alte persoane e ca nu vreau sa devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Dragusanu. Sunt doua categorii de femei: care accepta ca vor sa fie ca mine si alea care critica buzele mele, dar ele pozeaza si posteaza ca si mine, imi copiaza si pozitiile de pe Instagram unde si la astea stau sa ma gandesc sa nu fie ca altcineva. Unii au impresia ca eu mananc botox la micul dejun. E adevarat ca sunt operata. Eu nu am ascuns asta niciodata. Nu am venit ca unele sa zic ca mi s-au umflat buzele, pentru ca am mancat ardei iute sau ca mi-am pus nu stiu ce masti si de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Daca nu le convine unor invidiosi, e problema lor. Eu o sa ma operez pana mor (...).Talia e asa ca am slabit si am facut sport. Stiu ca exista chestia asta cu scosul coastelor, dar e daunatoare”, a declarat vedeta, in cadrul unui interviu.

Doina Danielean - schimbare neasteptata de look! Vezi cat de bine o prinde pe jurnalista noua tunsoare: „Arata bestial” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie