06.04.2022
Motivul pentru care Brooklyn Beckham si logodnica sa au semnat un contract prenuptial. Averea impresionanta a familiei Nicolei Peltz

Brooklyn Beckhan se va insura cu iubita sa, Nicola Peltz, in 8 aprilie, iar pregatirile pentru nunta ”regala” sunt in toi. Fiul cel mare al cuplului David si Victoria Beckham ar fi semnat si un contract prenuptial cu logodnica sa, dar motivul nu este cel pe care l-ar crede multi.

Brooklyn Beckham va spune ”Da” iubitei sale in weekendul acesta, in 8 aprilie, iar la ceremonia care va costa 3 milioane de lire vor participa nume importante din showbiz, printe care Eva Longoria, Gigi Hadid, Rocco Richie si Gisele Bundchen.

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Inainte de marele pas de sambata, mirii au luat o masura de precautie si au semnat contracte prenuptiale. Unii ar spune ca e normal, la averea familiei Beckham, dar nu ei sunt cei care vor sa isi protejeze bunurile.

Tatal Nicolei Peltz, avere de peste 1,3 miliarde de lire

Conform mirror.co.uk, David si Victoria Beckham au o avere comuna de 360 de milioane de lire, care insa paleste in comparatie cu averea pe care o detine tatal Nicolei, de 1,3 miliarde de lire.

Tatal actritei americane de 27 de ani este nimeni altul decat miliardarul american Nelson Peltz. El a inceput ca angajat la restaurantul tatalui sau, din New Yor, ianinte de a prelua afacerea. A cumparat mai multe companii alimentare si apoi a inceput un fond de investitii si a investit in companii internationale precum Heinz, PepsiCo si General Electric. El are actiuni si la lantul de restaurante fast food Wendy’s, la Procter & Gamble si la Madison Square Garden Company.

Nepoata Sofiei Rotaru si-a indemnat prietenii din strainatate sa ajute poporul ucrainean. Sonya Evdokimenko: „Patruzeci de zile de razboi. Milioane de oameni s-au confruntat cu raul absolut.”

Conform Forbes, Peltz a avut unul dintre cele mai mari profituri in calitate de manager de fond de investitii din 2013, iar in 2017, a fost numite, doar, pe locul 432 in topul celor mai bogati americani.

Nelson Peltz a fost insurat de trei ori si are doi copii din primul mariaj si opt din cel actual, cu fostul model Claudia Heffner. Ea este mama Nicolei si va deveni soacra lui Brooklyn.

Nunta lui Brooklyn cu Nicola, tinuta pe domeniul familiei Peltz

Familia Peltz detine o casa cu 27 de dormitoare la marginea orasului New York, care are un domeniu cu propriul lac, colectie de arta si ring de hockey. In plus, in portofoliul lor imobiliar se mai gaseste o casa luxoasa, de 76 de milioane de lire, din Miami, unde Brooklyn si Nicola vor face nunta.

Peltz mai detine doua avioane private si cateva elicoptere.

David si Victoria, case de lux in Londra si masini scumpe

Nici familia Beckham nu duce lipsa de proprietati luxoase. David si Victoria detin un apartament de lux intr-un zgarie nor din Miami, care are propria piscina si sala de fitness, dar si doua case in Dubai.  

In plus, familia Beckham mai are casa cu sapte dormitoare din Londra, din cartierul de lux Holland Park, pe care au cumparat-o cu 31,5 milioane de lire in 2013.

David este cunoscut ca fiind un impatimit al masinilor de luc si are vehicule de peste trei milioane de lire, printre care mai multe Rolls-Royce-uri, Ferrari-uri, un Hummer si un Lamborghini.

Articole din aceeasi categorie