05.04.2022
Tot mai multi miliardari si persoane publice din Rusia opteaza pentru o alta cetatenie! Cum isi explica acestia plecarea in masa in Israel - FOTO

Se zvoneste ca de curand si miliardarul rus Mihail Prohorov si-a dobandit cetatenia israeliana.

Miliardarul rus Mihail Prohorov a primit cetatenia israeliana, relateaza Ynet. Pentru prima data, informatia ca Prohorov a venit in Israel din Elvetia. Potrivit unor persoane apropiate acestuia, miliardarul, chiar in aeroport, si-a anuntat dorinta de a trece la procedura de repatriere, facand referire dat fiind contextul in care se afla Rusia acum.

Totusi, reprezentantii oficiali ai lui Prohorov infirma aceste informatii despre obtinerea cetateniei si spun ca omul de afaceri a venit in Israel pentru un examen medical.

Forbes estimeaza acum averea lui Prohorov la 10,8 miliarde de dolari. De la inceputul razboiului, el nu a intrat inca sub sanctiunile UE si SUA , spre deosebire de multi alti miliardari rusi.

Natalia Barbu - o mamica implinita cu o silueta de invidiat! Care este secretul corpului sau tonifiat: „Noua moldovencelor ne place bunicelul” - VIDEO

Prohorov si-a castigat faima nu numai ca antreprenor, ci si ca politician. El este cunoscut de publicul larg pentru petrecerile sale grandioase, care s-au terminat adesea cu scandaluri. In 2007, politia din Courchevel l-a retinut pe Prohorov si alti oameni de afaceri rusi, fiind suspectati de implicare in organizarea unei retele internationale de prostitutie.

Astfel de zvonuri au aparut si despre jurnalista Ksenia Sobchak, care conform unor surse de pe canalul de Telegram a jurnalistului Alexei Venediktov nu a plecat intr-o simpla vacanta ci a mers la tatal sau din Israel pentru a-i schimba cetatenia fiului sau. Immanuel Vitorgan, bunicul lui Platon este evreu, iar dupa informatiile de pe canalul de Telegram Bloknot.ru, el o va ajuta pe Ksenia sa-si indeplineasca scopul. 

A realizat visul tatalui sau! Anda Vahnovan a lansat prima sa carte, in care gasim versuri inspirate din copilaria sa din perioada comunista: „Cand era deja pe pat de moarte, m-a rugat sa scriu, caci el mereu a vazut in mine un potential” - FOTO

Tot in Israel a ales sa mearga si umoristul Maxim Galkin, care este acolo impreuna cu sotia sa - Alla Pugacheva si copiii lor. 

Antonina Goloseeva - moldoveanca care a facut senzatie la „IUmor”, insa nu datorita glumelor sale! Dansatoarea a evoluat pe scena cu un numar de Strip-Dance. Vezi momentul care i-a lasat pe jurati cu gura cascata - VIDEO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie