15.04.2022
Tot mai multe vedete il critica pentru tacerea sa! Ce parere are actorul ucrainean Mihail Pshenichnii despre comicul Nurlan Saburov

Fiind de origine ucraineana, Mihail Pshenichni este nemultumit de faptul ca Nurlan Saburov evita tot mai mult sa vorbeasca despre razboiul din Ucraina.

In prezent, Nurlan sustine spectacole in America acolo unde este rugat adesea sa-si exprime opinia despre ororile care au loc in Ucraina. Showmanul evita sa raspunda la intrebari si transforma acest subiect intr-o gluma.

O alta vedeta care a ramas nemultumita de comportamentul comicului este Mihail Pshenichni.

Zdob si Zdub si Fratii Advahov isi continua turneul de promovare a piesei „Trenuletul”! Ce spun artistii despre „Eurovision pre-party” - VIDEO

„Nu conteaza daca ai stil, reputatie sau bani. Daca nu ai inima, nu valorizi nimic”, a spus Mihail, in varsta de 32 de ani, pe pagina sa de Instagram.

O alta vedeta care si-a exprimat opinia fata de comportamentul lui Nurlan este Ksenia Sobchak. Aceasta este dezamagita de el spunand ca showmanul este pur si simplu speriat.

Motivul pentru care Vladimir Putin nu bea vodka. Experta in politica Fiona Hill a dezvaluit motivul - FOTO

Fostul sot al Kseniei Borodina l-a sfatuit pe showman sa se intoarca in Rusia si sa amane turneele din strainatate.„De obicei, pe scena, Nurlan vorbeste clar si increzator, dar acum nu mai este asa. Singurul lucru pe care nu-l inteleg este de ce a plecat in America in acest moment daca tot are temeri? Sper ca se va intoarce si totul va fi bine.”, a mentionat Kurban Omarov.

Articole din aceeasi categorie