15.04.2022
Zdob si Zdub si Fratii Advahov isi continua turneul de promovare a piesei „Trenuletul”! Ce spun artistii despre „Eurovision pre-party” - VIDEO

Pe data de 14 mai 2022 va avea loc finala renumitului concurs international „Eurovision”. In acest an, Moldova va fi reprezentata de renumita trupa rock, Zdob si Zdub si formatia Fratii Advahov.

Pe pagina oficiala de Facebook a formatiei „Zdob si Zdub”, artistii au publicat un video din cadrul turneului de promovare a piesei care deja a cucerit nu doar publicul din Moldova, dar si cel de peste hotarele tarii. De asemenea in filmulet sunt incluse momente din cadrul evenimentului „Eurovision pre-party”.

„Turneul de promovare a Trenuletului continua! Cum a fost la Eurovision pre-party la Amsterdam? Cu multi jurnalisti, artisti si sala de concert plina. In culise s-a facut jam muzical. Vioara si acordeonul nostru s-au imbinat armonios cu chitara din Cehia, percutia din Bulgaria, fluierul si contrabasul din Ucraina. Cine ne spune numele artistului care este alaturi de Roman in autocar si ce tara reprezinta la Eurovision 2022, acela e tare bravo!”, au scris membrii trupei in descrierea video-ului.

Imagini rare cu familia Irinei Rimes! Interpreta a publicat in premiera mai multe video-uri cu nepotica sa - VIDEO

Internautii le ureaza interpretilor mult succes si ii incurajeaza in tot ceea fac: „Bravo! Succese in continuare!”, „Super faini, ne mandrim enorm! Succes si prosperitate.”, „Bravo! Reprezentati tarisoara noastra cum n-o face nimeni! Ne mandrim! Succese mari!”

Zdob si Zdub este o formatie de muzica rock din Republica Moldova. Infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, Zdob si Zdub combina mai multe stiluri muzicale. 

Fratii Advahov este o formatie populara moldoveneasca. Grupul a fost fondat in 2005 si este format din fratii Vasile si Vitalie Advahov. Alaturi de Zdob si Zdub, vor reprezenta Moldova la Eurovision Song Contest 2022, la Torino, Italia, cu piesa „Trenuletul”.

Un castel de 120 de milioane de euro al lui Roman Abramovich a fost confiscat de autoritatile franceze. Vezi cum arata locuita oligarhului - FOTO

Articole din aceeasi categorie