15.04.2022
Motivul pentru care Vladimir Putin nu bea vodka. Experta in politica Fiona Hill a dezvaluit motivul - FOTO

Fiona Hill, una dintre cele mai prestigioase experte americane in politica fata de Rusia, a dezvaluit faptul ca Vladimir Putin nu bea niciodata la masa.

„La niciun pranz oficial, acesta nu s-a atins de paharul lui”, a spus aceasta. Fiona a mai vorbit si despre obsesia liderului de la Kremlin pentru sanatatea sa, dupa ce ”oponentii sai au fost otraviti”. 

Zdob si Zdub si Fratii Advahov isi continua turneul de promovare a piesei „Trenuletul”! Ce spun artistii despre „Eurovision pre-party” - VIDEO

Mai mult, chiar inainte de a deveni presedintele Rusiei, Vladimir Putin obisnuia sa-si goleasca paharele in vazele cu flori. Cu toate acestea, Putin a descoperit gustul berii pe cand se afla in Germania, aceasta fiind si singura bautura alcoolica pe care o consuma. 

Prin comparatie, primul presedinte al Federatiei Ruse, Boris Eltin, care a condus tara intre 1991 si 1999, era renumit drept un mare bautor de vodka, fiind surprins in situatii mai putin placute. De exemplu, in 1995, in timp ce se afla la Casa Alba, Boris Eltin a trecut de oamenii de la securitate si a fost gasit pe strada, in chiloti, in timp ce incerca sa cheme un taxi ca sa mearga la o pizza.  

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie