03.10.2023
Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa investesti in sectorul imobiliar din Dubai! Afla de la Irina Condrea care sunt cele mai frecvente greseli ce le poti face la inceput de cale - VIDEO

Se vorbeste tot mai mult despre investiile imobiliare in Dubai si totusi in proces apar multe neclaritati si chiar greseli. Care sunt ele, afla de la invitata emisiunii O Seara Perfecta, Irina Condrea.

Intrebata de catre Anisoara Loghin cum a ajuns sa fie expert in imobiliare in Dubai, Irina a raspuns: „Istoria mea porneste din America unde am locuit 10 ani. Am avut parte de o experienta foarte frumoasa, dar la un moment dat simteam ca am nevoie de o schimbare si intr-un moment neasteaptat am aplicat la Emirates Airlines dupa care mi-au transmis contractul. Nici eu nu am crezut pana cand nu am urcat in avion si am plecat in Dubai. Am avut planuri foarte mari, dar uite ca nu am mai muncit cu ei, am ajuns sa iau un alt drum in viata, am ajuns sa muncesc pe imobiliare”.

Irina a decis sa se reprofileze in domeniul imobiliar si nu regreta absolut deloc aceast pas. „O prietena mi-a spus ca m-ar vedea sa muncesc in imobiliare si am zis: „Hai ca o sa incerc”. Un an am lucrat practic cu chirii. Mai apoi am vrut sa fac o mica schimbare si m-am mutat la dezvoltator unde am invatat vanzarile de la 0. Ma bucur de nivelul la care am ajuns”, a povestit Irina Condrea, manager vanzari Sobha Realty.

Motivul intens discutat pe internet pentru care o femeie a cerut divortul: „Sotul meu nu avea niciun drept sa faca asta”

„Cerintele sunt foarte mari, avem targete lunare. In cazul in care tu nu reusesti sa-ti atingi targetele care sunt de 2 milioane de dolari lunar poti sa fii concediat. Nu conteaza de cat timp esti”, a spus managerul in vanzari Sobha Realty.

Unul dintre cel mai scump apartament pe care Irina Condrea a reusit sa-l vanda a fost de 3 milioane de dolari: „Avem apartamente, case care pot sa ajunge si la 35 de milioane de dolari”.

Irina Condrea, manager vanzari Sobha Realty a recunoscut si din ce tari provin majoritatea clientilor: „Cei mai multi investitori provin din Arabia Saudita sau Orientul Mijlociu mai exact. Avem clienti si din Canada, America, Romania, Marea Britanie, Rusia”.

Ce fericita e proaspata sotie a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiaza la bratul legendarului luptator WWE - FOTO

„Sa stii ca oficiile sunt vandute inainte de lansarea oricarui proiect, sunt solicitate. Apartamentele la fel, depinde in ce cladire procuri. Din punctul meu de vedere este foarte important pentru investitori sau clientii care doresc sa investeasca intr-o tara care nu locuiesc si nu au idee de ce se intampla acolo sa verifice licenta la brokerii cu care lucreaza pentru ca sunt brokeri nelicentiati. De asemenea, este foarte bine sa fie verificate proiectele care au fost deja lansate si date in exploatare. Nu este nevoie sa pleci in Dubai pentru a face aceasta investitie, te poti afla in afara tarii”, a spus in cele din urma Irina Condrea.

Articole din aceeasi categorie