03.10.2023
Motivul intens discutat pe internet pentru care o femeie a cerut divortul: „Sotul meu nu avea niciun drept sa faca asta”

O femeie din Utah, SUA, a povestit pe retelele sociale care a fost motivul pentru care a cerut divortul de sotul ei. Nu a fost vorba de infidelitate, ci totul a pornit de la animalul ei de companie. 

In postarea ei, femeia a explicat ca a adoptat o pisica cu doi ani in urma, pentru a o ajuta sa treaca peste pierderea tatalui ei. Intre ea si animalul de companie s-a creat o legatura indestructibila, dar proaspatul ei sot a considerat ca acest atasament este „bizar” si „nesanatos”.

„Mi-a spus ca legatura mea cu pisica il inspaimanta si il face sa se simta inconfortabil, pentru ca eu simt ca are sufletul tatalui meu. Sunt doi ani de cand a murit, iar Benji (motanul) m-a salvat. Este cel mai bun companion pe care l-as fi putut avea”, a povestit tanara.

Horoscop 3 octombrie 2023. Zodiile care isi vor intalni sufletul pereche

Aceasta a avut parte de o surpriza neplacuta din partea sotului ei in timp ce se afla intr-o vacanta alaturi de mama si de surorile ei. Barbatul s-a folosit de absenta ei pentru a scapa de pisica. „Cand am ajuns acasa si nu mi-am putut gasi pisica, m-am gandit ca a gasit o modalitate de a pleca afara. Asta m-a ingrijorat pentru ca nu-l lasam niciodata sa iasa. Dupa ce l-am cautat mult, sotul meu m-a anuntat ca Benji era la un prieten".

A divortat de sot pentru ca i-a dus pisica la un adapost de animale

Cand femeia l-a sunat pe respectivul prieten, a avut un soc: acesta i-a spus ca nu-i mai inapoiaza motanul. „Sotul meu nu avea niciun drept sa faca asta. Am adoptat aceasta pisica, am crescut-o, imi pasa de ea", a completat postarea respectiva.

Lucrurile nu s-au rezolvat insa atat de usor. Dupa ce a amenintat ca suna la politie pentru a-si recupera animalul de companie, femeia a aflat ca, de fapt, pisica fusese dusa de sot la un adapost. A reusit sa-l recupereze pe Benji si l-a dus acasa la sora ei, acolo unde si tanara s-a mutat si de unde se pregateste sa intenteze divort, scrie Daily Mail.

Ce fericita e proaspata sotie a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiaza la bratul legendarului luptator WWE - FOTO

Internautii care i-au citit povestea i-au tinut partea si au sustinut ca nu exagereaza cu decizia divortului. „Pur si simplu, sotul era gelos pe un animal care pe ea ajutat-o sa fie din nou un om functional. Ma bucur ca divorteaza de el"; „Mereu ma mira de ce sunt in stare unii oameni"; „El a facut un lucru pentru care nu exista scuza"; „Sunt sigur ca sotul a stiut ca daca scapa de pisica, asta inseamna sfarsitul mariajului"; „Dragostea e nesfarsita, iar animalele sunt dovada acestui lucru. Sotul ei e un monstru" - au fost unele dintre comentariile stranse pe Reddit in dreptul postarii femeii.

Articole din aceeasi categorie