03.10.2023
Ce fericita e proaspata sotie a lui Hulk Hogan! Sky Daily radiaza la bratul legendarului luptator WWE - FOTO

Hulk Hogan si Sky Daily s-au casatorit in urma cu o saptamana si se poarta la brat ca doi adolescenti aflati la prima intalnire. Paparazzii i-au surprins intr-un moment de tandrete, in Florida. Fostul wrestler WWE e convins ca a gasit marea iubire.

Dupa ce a ajuns a treia oara in fata altarului, Hulk Hogan (70 de ani) e in al noualea cer.

Proaspata lui sotie, instructoarea de yoga Sky Daily (45 de ani), il completeaza perfect. Femeia pare mai fericita ca niciodata la bratul sotului ei, legenda WWE Hulk Hogan.

Paparazzii i-au urmarit in permanenta dupa nunta si, in weekend, i-au surprins distrandu-se ca doi adolescenti. Intrebata cum este sa fie casatorita din nou, Sky Daily a raspuns: „Este grozav, multumesc de intrebare”. Instructoarea de yoga a mai fost casatorita o data si are trei copii.

Horoscop 3 octombrie 2023. Zodiile care isi vor intalni sufletul pereche

Secretul lui Hulk Hogan este stilul de viata complet diferit. Starul WWE a dezvaluit recent ca a renuntat la consumul de alcool, de suplimente si de medicamente pentru durere, pe care in trecut le lua cu pumnul.

Cezar Stratan - fotografie de colectie alaturi de Carla's Dreams! Ce fotografie a publicat fiul lui Pavel Stratan pe retelele de socializare - FOTO

„Nu mai beau alcool deloc, de vreo sase luni. Chiar nu mai beau, nu mai iau Tylenol, nu fac nimic in afara de a bea apa”, a spus Hulk Hogan intr-un interviu acordat Men's Health.

Articole din aceeasi categorie